• MoveTech Akademi

  I över två decennier har vi analyserat våra kunders behov och därefter anpassat våra produkter efter de behov de angett. Tack vare det här sättet att tänka och agera har vi kunnat förbättra arbetsmiljön avsevärt på hundratals arbetsplatser. Nu vill vi dela med oss av våra erfarenheter och lärdomar. Vi hoppas att vår akademi kan hjälpa dig att skapa en säkrare och effektivare arbetsmiljö på ditt företag.

   

  Har du frågor om säker och effektiv arbetsmiljö?

  Kontakta oss på: info@movetech.com eller på 019 - 611 19 19.

 •  


   

 • Belasta rätt

  Stärk kropp och sinne genom att belasta rätt

  Att belasta kroppen kan både stärka och skada den, och ibland kan det vara svårt att veta vilken typ av belastning det är man utsätter sin kropp för. I många yrken utsätts kroppen för belastning på ett eller annat sätt i det dagliga arbetet.

  Läs mer

   

   

 • Grönare arbetsplats

  Gör din arbetsplats grönare


  Vi alla vet att vi måste börja ta miljön på största allvar och skärpa oss med saker som återvinning och återanvändning. Detta gäller inte bara privatpersoner, utan såklart även företag och arbetsplatser. 

  Läs mer

 • Maximera produktiviteten på kontoret

  4 tips för att maximera produktiviteten på kontoret

  Att vara fokuserad, koncentrerad och produktiv varje dag på kontoret kan vara lite av en utmaning. Som tur är finns det saker som kan hjälpa dig på traven att vara en superstjärna på jobbet!

  Läs mer

 • Tippcontainer

  Välj rätt tippcontainer


  Tippcontainern är ett ovärderligt komplement i många industrier och produktioner, och en väl utformad tippcontainer kan betyda en ytterst förbättrad vardag och arbetsplats.

  Läs mer