• Kundcase

  Här har vi samlat texter som berättar om en del av de lösningar vi kunnat erbjuda våra kunder. Med detta vill vi ge er en inblick i hur vi jobbar och vilken typ av lösnigar vi kan ta fram. Ni får läsa om allt från annorlunda användningsområden för våra produkter till hur återanvändningsgarantin går till i praktiken. Behöver ni en speciallösning i er verksamhet? Kontakta oss på: info@movetech.com eller på 019 - 611 19 19.

 • Acta

  Arkeologerna vid Statens Historiska Museum

  I centrala Enköping pågår en arkeologisk undersökning för att ta fram stadens historia som länge varit gömd. Utgrävningen är en av de för närvarande största i Sverige, och väntas väcka både nationellt och internationellt intresse.

  Läs mer

 • Johnson Metall

  Johnson Metall AB

  Berglöfslådor har ett långt liv och har de tur hinner de vara med om mycket under sina levnadsdagar. Just dessa Berglöfslådor började sin resa hos Svenska Häftstiftsfabriken i Pålsboda, vilken på sin tid var den största häftstiftstillverkaren i norra Europa.

  Läs mer

 • Elektroskandia

  Elektroskandia

  I och med sitt nya centrallager i Örebro står Elektroskandia med 43 217 plastlådor utan användningsområde. Vi på MoveTech ser till att de används på nytt i och med vår Återanvändningsgaranti.   

  Läs mer

 • Korvbrödsbagarn

  Korvbrödsbagarn

  Vi befinner oss hos Lantmännen Unibake Korvbrödsbagaren, och det är dags att införskaffa nya produktionsstolar. Stolarna som finns här idag har tjänat personalen länge och väl, men nu är det tid för en uppdatering.

  Läs mer