• Kunder och referenser
  Läs mer om några av våra kunder och hur vi med vårt arbete har effektiviserat deras verksamheter.

 • Anpassade containrar för bättre transport!
  Boliden är en av de ledande leverantörer av koppar och zink i Europa. Verksamheten är inriktad på de första stegen i förädlingskedjan, det vill säga prospektering, gruvbrytning och anrikning, smältning, raffinering samt återvinning. Inom just återvinning av metaller är Boliden en av de ledande aktörerna i världen. 

  Genom strategiska insatser för att skapa en effektiv transporthantering har MoveTech anpassat containers till produktionen och de transportbilar som Boliden använder. 

 • Dubbelbottnad effektivitet!
  Volvo Personvagnar AB i Skövde ville förbättra hanteringen av spån som innehåller emulsion. Genom Volvo Personvagnars krav utvecklades Berglöfslådan® Custom med dubbel botten. Den möjliggör att föra tillbaka vätskan till processen. Resultatet av lösningen blev reducerad destruktion och minskade inköp av olja. En effektivare verksamhet helt enkelt.

 • Gammal kärlek rostar aldrig – numera!
  ”Vi på Outokumpu (fd. AvestaPolarit) har använt oss av Berglöfslådan® i mer än 40 år. Under årens lopp har vi i samarbete med MoveTech utvecklat den för att passa vår produktion och våra behov ytterligare. Det senaste tillskottet är Berglöfslådan® Custom i rostfritt. Materialvalet var ganska naturligt med tanke på vad vi tillverkar."


  "Ett bevis för MoveTechs flexibilitet är att vi själva levererar materialet och MoveTech svarar för tillverkningen. Ett frukt-bärande samarbete som gett oss effektiva containers. En redan förut högkvalitativ produkt har fått ännu längre livstid. I vårt förhållande till Berglöfslådan® gäller verkligen det gamla ordstävet att gammal kärlek aldrig rostar."