• MoveTech Akademi

  Här har vi samlat texter som du kan ha nytta av. Vi är alltid på jakt efter ny kunskap och delar här med oss av våra bästa tips pch trix! Finns något speciellt du önskar läsa om? Kontakta oss på: info@movetech.com, i hemsidans chattfunktion eller på 019 - 611 19 19.

 • Belasta rätt

  Att tänka ergonomiskt är första steget mot att motverka belastningsskador i arbetet samtidigt som man stärker individer, prestationer och välbefinnandet på arbetsplatsen. Klicka dig in för några enkla tips som hjälper till!

  Läs mer

 • #White Monday

  White Monday är en påminnelse om att tänka till en extra gång innan konsumtion - och lyfter de hållbara alternativ vi har till nykonsumtion idag: hyra, reparera och återanvända.

  Läs mer

 • Acta

  Grönare arbetsplats

  Skall vi alla kunna leva tillsammans måste vi lära oss att handskas mer varsamt med vår miljö. Det handlar om att minska belastningen genom utsläpp av gifter och växthusgaser.

  Läs mer

 • Vagnar

  Hitta rätt i vagndjungeln

  Vagnar finns det gott om, men det är inte alltid lätt att veta vilken typ av vagn som passar till just din verksamhet och dess behov. Därför har vi nu listat några av våra populäraste vagnsorter och kort förklarat vilken som bäst används till vad.

  Läs mer

 • Elektroskandia

  Välj rätt tippcontainer

  Det kan vara svårt att veta vilken tippcontainer man ska välja bland alla olika varianter och modeller. Här nedan har vi därför listat de olika valen man kan göra, för att göra det lite enklare. 

  Läs mer

 • Varför välja ett lyftbord?

  Inom industribranschen finns ett ständigt behov av att lyfta och positionera arbetsstycken och material. Här kan du läsa om hur ett lyftbord underlättar både för effektiviteten och säkerheten. 

  Läs mer

 •      

  Halkbekämpning – så får ni en säker utomhusmiljö

  Varje år fäller Kung Bore många svenskar med sin halka, varav 27.000 far så pass illa att de måste uppsöka sjukhus. Se till att förbereda er utomhusmiljö inför halksäsongen – ochhåll kung Kung Bore i schack en gång för alla.

  Läs mer

 •  

  En hjärtefråga

  Hjärtstartaren har lett till otroliga skillnader i överlevnad. Med tillgång till hjärtstartare inom tre minuter från insjuknande har man hela 70% chans att överleva. Klicka dig in och läs mer om hur man bör agera vid nödfall.

  Läs mer