Arbetsbänk 500kg, 1200x800mm, Vinyl

Walter

Leveranstid 1-2 veckor

Produktspecifikationer

- Arbetsbänk i hållfast konstruktion
- Perfekt för lager och produktion
- Maxvikt 500kg
- Justerbar höjd: 745-1015mm

Det krävs inte mycket för att skapa stabila och hållfasta arbetsytor till din arbetsstation. Med våra arbetsbänkar i stålstark konstruktion, justerbar höjd och bordsskiva i vinyl är det enklare än någonsin. Denna arbetsbänk används flitigt inom både lager och produktion för enklare montering- och paketeringsarbeten av material över 300kg.

De tunga, stabila benbockarna går att justera i höjd mellan 745-1015mm. Arbetsbänkens bordsskiva är utrustad med en gråmelerad vinylmatta. Med sin mjuka yta är detta alternativ extra skonsamt mot produkten som exempelvis ska paketeras eller monteras.

Bordsskivan har en massiv träkärna och är spärrlimmad med en träfiberplatta. Denna arbetsbänk har en aluminiumlist i bordsskivans framkant och en grå ABS-plastlist runt om för ett extra stilfullt uttryck.

Denna arbetsbänk är tillverkad med återbruk i åtanke - konstruerad för att hålla år efter år. Du känner väl till vår återbruksgaranti? Om du inte behöver din utrustning längre, köper vi tillbaka den och ger den nytt liv någon annanstans. Finurligt va?

Artikelnummer : 195471
Längd (mm): 1200
Bredd (mm): 800
Höjd (mm): 885
Maxbelastning (kg): 500
Material på stativ: Stål
Material bordsskiva: Vinyl
4 250 SEK
Exkl. moms
4 250 SEK
Exkl. moms

På jakt efter begagnat?

Många av våra produkter finns även som begagnat. Hör av dig till oss så ser vi om vi har just det du söker!