Arbetsbord på hjul 300 kg

Wiktoria

Leveranstid 1-2 veckor

Produktspecifikationer

- Smidigt arbetsbord med justerbar höjd
- Arbetsbord för montering och paketering
- Höjd från 730-980mm
- Maxvikt 300kg
- Material på stativ: Stål
- Material bordsskiva: Laminat
- Kantlist i grå ABS

Arbetsbord med sinne för funktion och stabilitet. Med en hållfast stomme av stål och bordsskiva i laminat är detta det perfekta arbetsbordet för montering, paketering och annan fix som hör industrin, lagret, verkstaden och garaget till.

Detta arbetsbord har en maxbelastning på 300kg som ska fördelas jämnt över arbetsbordet. Stativet är byggt med två C-profiler för extra stabilitet, och på hjul med broms för enkel förflyttning. Benen går manuellt att justera efter önskad höjd, och skapar en ergonomisk höjd oavsett längd på användaren. Höjden går att justera från 730mm till 980mm.

Arbetsbordets skiva är tillverkad i slittålig allroundskiva i laminat som fungerar utmärkt till enklare monterings- och paketeringsarbeten. Laminat är ett alternativ som står stark och stadig mot repor, skav, vätskor och andra kemikalier. Detta arbetsbord torkas enkelt av med en trasa för att hållas rent och snyggt. Utrustad med en kantlist i grå ABS.

Komplett arbetsbord med manuellt justerbara benpar i stål, en övre allroundskiva i grå laminat, en nedre allroundskiva i laminat, två c-profiler för påbyggnas och en hjulsats. Bordsskivan i laminat passar bra för enklare monteringsarbeten. En skiva med hård och reptålig yta och god beständighet mot vätskor och kemikalier. Lätta att torka av och att hålla ren. Kantlist i grå ABS.

Artikelnummer : 195487
Längd (mm): 1200
Bredd (mm): 800
Höjd (mm): 730-980
Maxbelastning (kg): 300
Material på stativ: Stål
Material bordsskiva: Laminat
6 830 SEK
Exkl. moms
6 830 SEK
Exkl. moms

På jakt efter begagnat?

Många av våra produkter finns även som begagnat. Hör av dig till oss så ser vi om vi har just det du söker!