Skrivbordsmatta Senso Office

Leveranstid 3-5 arbetsdagar

Produktspecifikationer

- Skyddande textillager
- Lättstädad
- Stämåtta tillverkad av polyuretan
- Ergonomisk ståmatta
- Passar utmärkt till kontoret eller butiken

Är det dags att inreda hemmakontoret eller vanliga kontoret med nya ståmattor? Vi förstår att det kan bli förvirrande med alla möjliga färger, former och funktioner som ska matchas samman.

Visste du att denna ergonomiska skrivbordsmatta stärker både din kropp och kreativitet? Det gör den genom att ge dig möjlighet till att variera arbetsställning mellan stående och sittande.

För du har väl hört att stående arbete ökar koncentrationsförmågan, minskar risken för ohälsa och ökar blodcirkulationen. Du skapar därför rätt förutsättningar för en ergonomisk arbetsmiljö med denna matta.

Därför kan du känna dig trygg med en skrivbordsmatta som sparar på fötter ben och rygg. Detta utförande i Senso Office har ett skyddande textillager som gör den till en lättstädad favorit och tilltalar många med sitt stilfulla utseende. Den är dessutom tillverkad av polyuretan vilket ger en extremt skön känsla även vid längre tids stående arbete.

Ergonomiska ståmattan förbättrar kroppens blodcirkulation genom att den tvingar fötterna att parera det mjuka underlaget trots att man står stilla. Samtidigt avlastar den knän och rygg och förebygger förslitningsskador.

Artikelnummer : 239057
Längd (mm): 820
Bredd (mm): 520
Färg: Grå
Metervara: Ja
540 SEK
Exkl. moms
540 SEK
Exkl. moms

På jakt efter begagnat?

Många av våra produkter finns även som begagnat. Hör av dig till oss så ser vi om vi har just det du söker!