Eurobackar

Här hittar du eurobackar i alla tänkbara modeller och storlekar, perfekta för lagret. Kika in i vårt sortiment och välj mellan vanliga backar och perforerade backar, backar med eller utan kant, och med eller utan vikfunktion. Vi garanterar att vi har något som passar alla!

Eurobackar

Vad är skillnaden på Eurobackar och plastbackar?

Anledningen till att den här kategorin av plastlådor fått benämningen eurobackar är för att de är plastbackar anpassade efter EUR-pallmått. De finns i en rad olika storlekar, men det är plastbackar som alltid kommer att ha sin självklara plats på en helt vanlig lastpall. Med detta sagt betyder det inte att du måste förvara dina eurobackar på en pall – bara att de blir extra säkra, praktiska och smidiga att hantera i samband med hel- och halvpallar på lager, industri och vid transport!

Eurobackar användningsområden 

Med eurobackar får du backar som fungerar lika bra för transport av gods, förvaring och materialhantering. Den lämpar sig alltså perfekt för industri, lager och produktion. För att underlätta hanteringen har eurobackar kanter och handtagsgrepp. Botten är plant vilket gör att backen fungerar fint på rullbanor. Den släta insidan och raka hörn möjliggör för effektiv och stabil förvaring.

Eurobackar produktspecifikationer: 

  • EUR-pallmått
  • Stapelbara
  • Flexibla
  • Anpassningsbara
  • Finns i flera färger
  • Med kanter och handtagshål

 

Stapelbara eurobackar

Typiskt för eurobackar är stabilitet och flexibilitet. Och nej – det behöver inte motsäga varandra. De är i sin natur väldigt kompatibla med sin närmiljö, vare sig det gäller att stapla på andra plastbackar och eurobackar, eller platsa på pallen vid transport. 

Plastlådor med lock håller reda på ditt plock

Eurobackarna finns i en lång rad variationer. Med gångjärnslock, trycklock för att nämna några. Ta gärna kontakt om du söker en lösning som kräver kundanpassningar på dina plastbackar och eurobackar. Vi har många års erfarenhet av speciallösningar för plastlådor - och vi älskar en utmaning!