Industri & verkstad

Med 25 års erfarenhet av branschen så vet vi vilka krav som ställs på produkter och förnödenheter. Här hittar du det mesta inom området industri: både små och stora tippcontainrar, arbetsbord, arbetsbänkar, Berglöfslådan, vagnar för intern och extern transport, skåp för förvaring och mycket annat.

Industri & verkstad

Utrustning för industri och verkstad


Hos oss på MoveTech hittar du oväntat mycket för industrin och verkstaden. I vårt breda sortiment finns något för alla – för såväl den lilla som den stora arbetsplatsen. Vi har tippcontainers, berglöfslådan, plåtskåp, förvaringsskåp, arbetsmattor, arbetsstolar, verktygsförvaring och mycket mer. Oväntat mycket industri och verkstad med andra ord. Söker du inspiration för hur du enkelt kan skapa ordning och reda i verkstaden? Ta del av vår inspirationsartikel

Materialhantering

Enkel och effektiv materialhantering på industrin och verkstaden är A och O för en bra arbetsmiljö. Här hittar du små och stora tippcontainers för uppsamling av material, robusta containers för den storskaliga avfalls- och materialhanteringen arbetsplatsen. Vi vill att du ska, och du kan, hitta allt du behöver hos oss. Därför erbjuder vi ett brett brett sortiment för materialhantering. Allt som behövs för industrin och verkstaden helt enkelt!

Praktisk och enkel förvaring

Att skapa ordning och reda på industrin eller verkstaden är viktigt. Vi har ett enormt sortiment av olika praktiska förvaringslösningar för din arbetsplats. Håll dina verktyg, utrustning och annat föremål i tryggt förvar på ett och samma ställe med våra plåtskåp, eller större och robusta verktygsskåp med hög maxbelastning. Du kan läsa mer om vårt utbud genom att klicka på de olika kategorierna och produkters specifikation, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

Effektivare arbetsytor

Att ha praktisk utrustning som underlättar vid olika typer av arbeten på industrin och verkstaden är väsentligt. Därför hittar du här på MoveTech ett enormt sortiment av olika hjälpmedel för praktiska arbeten. Vare sig det är robusta arbetsbord och arbetsbänkar för att snickra, hamra, slipa och svetsa på, olika typer av arbetsmattor som avlastar kroppen vid stående arbeten eller flexibla arbetsstolar och industristolar som ger en flexibilitet och rörlighet som vanliga stolar inte ger - så har vi ett stort utbud att välja på.

 

Hör av dig till oss via vår kundservice om du har några frågor eller funderingar.