Hemmakontorskit Boss

Leveranstid 3-5 arbetsdagar
Dags att höja nivån på hemmakontoret!

Vår nya cirkulära möbleserie är tillverkad med hållbara hemmakontor i fokus, för dig och för miljön. Det smidiga och ergonomiska hemmakontoret Boss är inredningen du behöver för en varierad arbetsdag hemma, för dig som söker det lilla extra när det gäller design. I paketet ingår:

Höj och sänkbart skrivbord, MoveUp 120V

MoveUp är vår smarta serie av höj- och sänkbara skrivbord, perfekt för hemmakontoret. Skrivbordet är utrustat med en stark och tystgående elmotor som enkelt tar din arbetsvardag till nya höjder - 119cm för att vara exakt. Styrboxen är smart utformad med minnesfunktion som kommer ihåg dina inställningar – och påminner dig om att variera din arbetsställning.

- 120x70cm
- Elmotoriserad styrning med "komihåg - funktion"
- Tyst & stabilt
- VItt stativ och vit skiva

Hög skrivborsstol Exekutiv

En premiumstol med hög rygg för extra stöd och komfort under dagen med armstöd gjorda i polerad aluminium och en sist och rygg av lyxig ull.

- Kan låsas i bakre position
- Enkel montering

Skrivbordsmatta Ergo Office

Ergonomisk skrivbordsmatta som underlättar för aktivt stående och är ett ypperligt komplement till höj- och sänkbara skrivbord.

- Förbättrar blodcirkulationen
- Standardstorlek 52 x 82 cm
- Lättstädad

Psst! Du vet väl om att med vår återanvändningsgaranti kan vi köpa tillbaka skrivbordet av dig när du inte längre behöver det. Fiffigt va?
Artikelnummer : 117838
8 059 SEK
Exkl. moms
8 059 SEK
Exkl. moms

På jakt efter begagnat?

Många av våra produkter finns även som begagnat. Hör av dig till oss så ser vi om vi har just det du söker!