• Kundcase

  Här har vi samlat texter som berättar om en del av de lösningar vi kunnat erbjuda våra kunder. Med detta vill vi ge er en inblick i hur vi jobbar och vilken typ av lösnigar vi kan ta fram. Ni får läsa om allt från annorlunda användningsområden för våra produkter till hur återanvändningsgarantin går till i praktiken. Behöver ni en speciallösning i er verksamhet? Kontakta oss på: info@movetech.com eller på 019 - 611 19 19.


 • Loxy

  Sedan Moveboxen flyttade in i produktionen på Loxy i Kumla för två år sedan har företaget genom säker och effektiv arbetsmiljö sparat 68 000kr per år. Dessutom ser det riktigt snyggt ut i produktionen med de stora grå plastlådorna klädda med Loxy-röda detaljer!

  Läs mer

 • Prinfo Welins

  Prinfo Welins

  I utkanten av Örebro ligger det anrika företaget Prinfo Welins som producerar flera hundra ton med trycksaker varje år. Detta kräver bra utrustning, och förutom en skärmaskin med tio tons tryck finns även rullbord från MoveTech på plats. 

  Läs mer

 • Acta

  Statens Historiska Museum

  I centrala Enköping pågår en arkeologisk undersökning för att ta fram stadens historia som länge varit gömd. Utgrävningen är en av de för närvarande största i Sverige, och väntas väcka både nationellt och internationellt intresse.

  Läs mer

 • Evolent AB

  Hållbarhet är ett av Evolents ledord – därför var det ett självklart val att återanvända när det var dags att investera i kontorsmöbler när inför verksamhetens start i oktober.

  Läs mer

 • Elektroskandia

  Elektroskandia

  I och med sitt nya centrallager i Örebro står Elektroskandia med 43 217 plastlådor utan användningsområde. Vi på MoveTech ser till att de används på nytt i och med vår Återanvändningsgaranti.   

  Läs mer

 • Korvbrödsbagarn

  Korvbrödsbagarn

  Vi befinner oss hos Lantmännen Unibake Korvbrödsbagaren, och det är dags att införskaffa nya produktionsstolar. Stolarna som finns här idag har tjänat personalen länge och väl, men nu är det tid för en uppdatering.

  Läs mer

 • Amphi-tech

  MoveTech har fått tillfälle att leverera till en (livs)viktig verksamhet - och hjälpa till att spara resurser i form av pengar, tid och miljö. Klicka dig in och läs mer om hur MoveBoxen fick ett nytt användningsområde hos Amphi-tech i Åsbro.

  Läs mer

 • Emhart Glass

  Förra veckan besökte vi truckföraren Bertil på Emhart Glass i Örebro. Där fanns ett stort behov av säkra och effektiva tippcontainrar - därför MoveTechs tippcontainrar med ATG (automatisk tömning vid gaffelspridning) ett självklart val. Häng med oss till Emhart genom ett videoreportage - och höra om Bertils vardag med ATG!

  Läs mer

 • Örebro Ståldörrar

  Örebro Ståldörrar

  På lagret hos Örebro Ståldörrar kantas samtliga väggar av höga ställningar som sträcker sig ända upp till taket. Noggrant placerade på ställningarna ligger ett hundratal dörrar som väntar på att lackeras, målas, och skickas vidare till kunder. 

  Läs mer