Elektroskandia

MoveTech (åter)vinner 43 217 plastlådor tillsammans med Elektroskandia

Vår Återanvändningsgaranti innebär att produkter du handlar av oss eller redan har, kan få nytt liv när du köper nya. Vi ser till att de används på nytt. Detta var något som Elektroskandia tog tillvara på när de hade 43 217 plastlådor över i och med uppbyggnaden av sitt nya centrallager.


Plastlådorna är i absoluta toppklass och passar utmärkt för lagerhantering men i och med nya arbetssätt blev de helt enkelt över i övergången till den nya lagerstrukturen. Istället för att slängas och bli svinn kommer de nu att återanvändas hos nya ägare tack vare MoveTech.


A0614946-D467-4BD1-91D7-A0FBA7196563_1_201_a.jpeg

Tillsammans sparar vi tid, energi och pengar men bidrar också till en bättre omvärld med mindre miljöbelastning. För det är klart att miljön påverkas mindre av att vi återanvänder en produkt än att producera en helt ny.  

Vill du veta mer om vår Återanvändningsgaranti eller hur ni kan minska svinnet i er verksamhet? Kanske är ni intresserade av att återanvända plastlådor? Hör av dig till oss på 019- 611 19 19 eller info@movetech.com så hjälper vi dig! 

Vännerna på MoveTech

Läs fler av våra härliga kundcase!