Korvbrödsbagaren

Korvbrödsbagarens produktionsstolar

  • Den här känslan borde alla få någon gång, och med vår återanvändningsgaranti kan du ge just denna känsla till någon annan, samtidigt som du får den själv. 


Vi befinner oss hos Lantmännen Unibake Korvbrödsbagaren, och det är dags att införskaffa nya produktionsstolar. Stolarna som finns här idag har tjänat personalen länge och väl, men nu är det tid för en uppdatering. Dock visar det sig att detta inte är så lätt, för nu står inköpsansvarig inför ett dilemma. Hon kan välja att spara pengar och köpa de lite enklare och billigare stolarna, eller att spendera lite extra för de där fina stolarna med extra hög komfort. Budgeten är tight för detta inköp, men hon vill så gärna ge de anställda lite extra glädje.

Hon är i valet och kvalet och skulle förmodligen vara där en bra stund till om det inte vore för en liten detalj. Produktionsstolarna som företaget vill bli av med är från MoveTech. Och varför skulle det göra saken lättare då, kanske du tänker. Jo, för att på MoveTech finns det något så fantastiskt som en återanvändningsgaranti. Denna garanti innebär att om du tröttnat på något du köpt av oss, så kan vi erbjuda oss att köpa tillbaka produkterna när du köper nya.


korv.png

I detta fall kunde vi köpa tillbaka stolarna från Lantmännen Unibake Korvbrödsbagaren, vilket bidrog till att budgeten för det nya stolsinköpet växte och de kunde välja de dyrare stolarna som de så gärna ville ha. Samtidigt hittade vi ett nytt hem till deras produktionsstolar, och på så sätt fick även ett annat företag uppleva känslan av paketöppning.


Är du också sugen på att öppna paket med vetskapen om att du gjort miljön en jättetjänst? Hör då av dig till oss på 019- 611 19 19 eller info@movetech.com så berättar vi mer om vår återanvändningsgaranti.

Vännerna på MoveTech

Läs fler av våra härliga kundcase!