Prinfo Welins

Prinfo Welins rullar vidare

Numera gör de inte bara trycksaker, utan även led-reklam till sportarenor, hemsidor och andra digitala lösningar såsom foto och konsttryck.
 

  • Vi ville komma närmare kunden, förklarar Fredrik Södergren som är grafisk formgivare och ägare på företaget.


Varje år produceras flera hundra ton med trycksaker på kontoret i Örebro, och det är vitt skilda projekt som kommer in genom dörrarna hos Fredrik och hans kollegor. De trycker mängder av mindre saker såsom visitkort och broschyrer, men har även större och mer långgående projekt.
 

  • Ett av de större projekten vi har är att vi trycker manualer till Epirocs gruvmaskiner. Det blir en hel del sprängskisser och el-scheman som ska skickas världen över, berättar Fredrik.


För dessa projekt krävs hög säkerhet och samtliga trycksaker förvaras bakom låsta dörrar. Med så mycket trycksaker krävs bra utrustning, och förutom en skärmaskin med tio tons tryck finns även rullbord från MoveTech på plats.
 

  • Rullborden är jättebra, säger Fredrik. Perfekt storlek och väldigt smidiga när vi ska köra omkring våra trycksaker mellan de olika stationerna. Sen är det ett plus att de har ställbar höjd så att de passar alla här på kontoret.


prinfo1.jpg

För att företaget ska rulla vidare krävs det bra leverantörer i alla led förklarar Fredrik.
 

  • För mig är kvalitet det viktigaste, och priset kommer i andrahand. Att MoveTech dessutom levererar bra support och snabb leverans gör att de står ut. Jag beställde rullborden efter lunch och fick dem morgonen därpå, säger han glatt. 


Vill du också ha hjälp med att hitta anpassade lösningar för att öka lönsamheten i er verksamhet? Hör då av dig till oss på 019- 611 19 19 eller info@movetech.com så berättar vi mer om vårt sortiment och våra kundanpassningar.

Vännerna på MoveTech

Läs fler av våra härliga kundcase!