Bordsvagnar & hyllvagnar

Bordsvagnar och hyllvagnar är utmärkta hjälpmedel i arbetsvardagen när gods skall transporteras från punkt A till punkt B. Används ofta som både förvaring och transportmedel. Här finns bordsvagnar och hyllvagnar av flera olika modeller och varianter - samtliga tillverkade för en ergonomisk och effektiv arbetsmiljö.

Bordsvagnar & hyllvagnar

Bordsvagnar & rullvagnar

För en ergonomisk arbetsvardag är det viktigt att ha rätt hjälpmedel. För att transportera gods från punkt A till punkt B behövs en säker, egonomisk och stabil vagn. Vid lättare gods används med fördel bordsvagnar och hyllvagnar. 

 

Bordsvagnar

Denna typ av vagn är mycket populär med sitt breda användningsområde. Bordsvagnar används till allt från kaffevagn till biblioteksvagn till lagervagn och butiksvagn. Här transporteras varor och gods på ett enkelt och smidigt sätt. Våra bordsvagnar finns i flera olika varianter och modeller. För att veta vilken bordsvagn som är rätt för just fin verksamhet kan man utgå från tre olika frågeställningar: 
 

  1. Bordsvagn med ett eller två plan?
  2. Antalet handtag på din bordsvagn?
  3. Antalet länkhjul?

 

Hyllvagnar

Hyllvagnar är ett utmärkt hjälpmedel vid transport av mindre gods. Hyllvagnar används ofta för att sortera upp material och kompletteras gärna med lådor att ha i hyllorna. Dessa förvaringsvagnar är mycket populära inom de flesta branscher, sjukvården, lager, bagerier och butik för att nämna några. Våra hyllvagnar finns i flera olika utföranden och modeller. 

 

Behöver du en kundanpassad hyllvagn? Ta gärna kontakt med oss. Vi har tillgång till specialiserade tekniker som kan konstruera en unik lösning för just ditt problem. Hos oss finns hyllvagnar som passar alla!