#hejapåavstånd

#hejapåavstånd | DET ÄR VI SOM ÄR ÖREBRO

- Låt vågen strömma genom staden #hejapåavstånd

 

3.png

Skärmavbild 2021-04-19 kl. 12.05.12.png

ÖREBRO HOCKEY MOT SM-GULD 
Gå med i den virtuella hejarklacken #hejapåavstånd

 

Vi är milt sagt trötta på pandemins utveckling i Örebro. Vi saknar varandra, gemenskapen, modet och glädjen i en hederlig hejarklack! Örebro Hockey har gått från klarhet till klarhet och inspirerat oss till att skapa den virtuella hejarklacken #hejapåavstånd. Tillsammans kan vi sprida glädje, gemenskap och framtidstro – vi vill göra VÅGEN genom hela Örebro!  

Var med och sprid positiv energi på 4 sätt:


1. Filma ett klipp där du och dina kollegor, vänner eller familj gör vågen. Lägg ut på sociala medier under #hejapåavstånd. För varje film som publiceras (OBS! Tänk på munskydd och avstånd) skapar du den glädje och gemenskap vi saknar.
 
2. Vill du stötta mer än så, ge 1000 kr till insamlingen #hejapåavstånd som går till Örebro Hockeys framtidssatsning. Ge en tusenlapp så matchar MoveTech med lika mycket - och vi publicerar ditt namn i vår virtuella hejarklack! 
 
3. Dela och kommentera detta inlägg – tagga #hejapåavstånd så skickar vi vågen vidare till dina vänner genom hela Örebro!
 
4. Sist men viktigast av allt. Hjälp oss att sprida hopp och framtidstro mitt i pandemin. Gör något för någon du bryr dig om, dela vågen eller hitta ett eget sätt att sprida energi och glädje – men glöm inte munskydd och avstånd!

 

#hejapåavstånd
 

 

Så deltar du:

  • Filma dig och dina kollegor, vänner eller familj när ni gör vågen. Med avstånd och munskydd på, eller med ännu mer avstånd över Zoom/Teams.
  • Lägg upp på era sociala medier. 
  • Skriv #hejapåavstånd och @movetech i inlägget, så kan se och följa vågens resa!

 

Vill du dessutom bidra till hockeyns framtid? För de hundra första som skänker 1000kr till Örebro Hockeys framtidssatsning, matchar vi på MoveTech med en tusenlapp till! Kontakta oss via 019 611 19 19 får att bidra!

 

4.png

Skärmavbild 2021-04-19 kl. 12.41.12.png

#hejapåavstånd tillsammans!

 

Deltagare (3).png

 

#hejapåavstånd i sociala medier!

Med sikte mot framtiden för Örebro Hockey

- och för oss alla!

 

Det är inte mycket som slår känslan på arenan. Gemenskapen, samhörigheten och den redigt aktiva framtidstron. Om vi hejar, stöttar och tror på vårt lag tillräckligt mycket, ja - då kommer vi att vinna. Vår filosofi är att samma sak gäller även utanför arenan. 

 

Senaste året har varit tufft på många sätt. Vi, precis som ni är trötta på att inte ses. Vi saknar modet, peppen och den energirush som bara kommer av hejarop rakt ifrån hjärtat. Därför ser vi #hejapåavstånd som en chans att aktivt påverka, inte bara Örebro Hockey till SM-guld – utan också en chans att få vara en hejarklack igen. 

 

Vi måste komma ihåg att vårt umgänge spelar stor roll för vårt mående. Om du frågar i princip vem som helst “vad är viktigast för dig” kommer svaret innehålla en rad vänner, familj och kollegor. Människor behöver människor för att må riktigt bra, för vad vore vi utan varandra? 

 

4.png

 

 

 

 

 

 

2.png

 

Ett hållbart Örebro

 

För att vårt Örebro ska vara hållbart över tid behöver vi ta socialt ansvar. Ta på dig ditt munskydd, håll avstånd. Var alltid lite extra försiktig. För ju bättre ansvar vi tar tillsammans idag, desto snabbare kan vi alla vara tillbaka på läktaren i fysisk form.

 

Varje klipp som publiceras inspirerar oss något oerhört. Vilken glädje, vilken gemenskap! Vi tror starkt på att den som ger får tillbaka och vi älskar att hjälpa varandra till ett mer hållbart Örebro. För oss såklart lite extra när det kommer till ergonomi, ekonomi och ekologi. Läs om fler hållbara insatser från Örebroföretag emellan, som när Eon återbrukade ett helt kontor, och andra tänkvärda och cirkulära insatser. 

 

 

 

Nyfiken på mer om oss?

För snart 30 år sedan, möttes två entreprenörer med en brinnande gemensam vilja – skapa en trygg och säker arbetsmiljö för Sveriges alla industrier. Detta via ett original från 1953 i spetsen. En marscherande miljöhjälte långt före sin tid som kom att revolutionera hela Sveriges industri för tung materialhantering. Starten som sammanförde de två entreprenörerna - är givetvis vår kära vän Berglöfslådan®.  Är du fortsatt nyfiken på hur allt startade? Häng med och läs mer om oss HÄR!

DSC03227.jpg

Läs om företag vi hjälpt!