Plastpallar

Här hittar du slitstarka plastpallar för industri och lager. Kika in i vårt sortiment och välj mellan våra olika plastpallar. Vi hjälper gärna till vid kundanpassningar, ring oss så hjälper vi dig. Vi garanterar att vi har något som passar alla!

Plastpallar

Plastpallar för säker och effektiv transport 

På Movetech finns ett brett utbud av plastpallar i hög kvalité – tillverkade med hållbarhet i åtanke. Se till att hitta rätt lastpall för ditt behov, för precis som våra pallar – är varje verksamhet och utmaning unik. Oavsett om du är ute efter en hygienpall, exportpall, lättviktspall eller industripall så har vi det du behöver. Saknas något? På hemsidan visas ett axplock av de produkter vi har att tillgå, ta gärna kontakt med oss så hittar vi en plastpall som passar dig. 

Livsmedelsgodkända plastpallar

Vi på MoveTech vet att olika branscher har olika krav på verksamhetens utrustning. Därför har vi samlat olika modeller av plastpallar som passar både lager och industri. Inom livsmedelsindustrin där det hanteras både öppna och stängda livsmedel krävs plastpallar som är fria från ribbade ytor och kanter som kan lagra smuts och bakterier. Våra hygienpallar fungerar utmärkt inom dessa områden. Hanterar din verksamhet öppna livsmedel? Då är det viktigt att komma ihåg att välja en plastpall tillverkad i nyplast och inte återvunnen plast. 

Plastpallar utrustade med anti-glid (PALGRIP®)

Vi vet att transport av gods inte alltid är det enklaste. Varor och artiklar förväntas fraktas från punkt A till punkt B felfritt utan fall- eller transportskador. Vi på MoveTech vill göra resan enklare, och ge dig som transportör de bästa förutsättningarna för att få fram lasten helt och kompakt. Vid tyngre laster och längre transporter rekommenderar vi alltid plastpallar utrustade med den patenterade lösningen Palgrip®. Ett smart tillägg till traditionella plastpallar som via slitstarka gummilister håller godset på plats oavsett väder. Vid blöta och regniga väderlekar finns det nämligen stor risk för halka och gods som glider av sin plastpall. Med Palgrip® hålls godset på plats, till och med om lastpallen lutas! 

schraeglage_1.jpg

Industripallar i plast

Vid tuffa förhållanden inom lager och industri krävs pallar av hög kvalité som håller år efter år. Trasiga kanter, ojämna ytor och plastpallar som blir snea efter något/några års Våra industripallar är tillverkade i slitstark HDPE plast, och är noga utvalda för att matcha marknadens tuffa krav. Dessa pallar klarar tuffa temperaturer och håller sig demensionsstabila från -30 ° C till +40 ° C, kort upp till +90 ° C vid sterilisering. Vid normala rumstemperaturer är våra plastpallar resistent mot nästan alla vanliga lösningsmedel och kemikalier vid rumstemperatur.

Hygienpallar i plast

Ett utmärkt val vid transport och förvaring av gods inom livsmedelsindustrin är våra hygienpallar. Dessa utmärker sig genom sitt släta utförande som gör det enkel att hålla smuts och bakterier borta. Alla våra lastpallar kan spolas med högtryckstvätt och steriliseras i högre temperaturer. Se varje pall för specifik instruktion. Ett bra exempel på en högkvalitativ hygienpall är vår stängda plastpall 1200mm som passar utmärkt inom livsmedelsindustrin och andra områden där högre krav på sanitet finns.   

Lättviktspallar / exportpallar

Våra lättvikts- och exportpallar är av lite enklare konstruktion och konkurrerar med sin låga egenvikt kombinerat med sitt låga pris. Används ofta som exportpall. Kolla gärna in Lastpalll 1200x800 | Lättviktspall. Fungerar utmärkt som exportpall till länder som inte tar emot obehandlad träpall.