Berglöfslådan

Berglöfslådan® – vår första återvän

Berglöfslådan är en verklig klassiker. År 1953 insåg uppfinnaren Gösta Berglöf hur bökigt det var att transportera tungt gods. Om det funnits en praktisk standardlösning en robust låda skulle det bli så mycket enklare. Gösta pratade ihop sig med några järnbruk och verkstäder och snart såg den första Berglöfslådan dagens ljus. Vi är oerhört stolta att just vi på MoveTech har fått äran att föra arvet vidare i över 20 års tid.

Berglöfslådan_Röd.png

En container för tunga transporter

Berglöfslådan blev snabbt för tunga transporter vad SJ-pallen var för lätta. I takt med att den gjorde sitt segertåg genom landet, sparade tung industri stora kostnader på billigare transporter och mer rationell hantering. Den är fortfarande idag en riktigt spargris för resurser hos företag runtom i landet - och för moder jord. 
 

Att Berglöfslådan fortfarande är så populär, beror säkert på den enkla men geniala grundkonstruktionen. Men vi på MoveTech vill också tro att våra extreama kvalitetskrav har bidragit till att den blivit en sådan trotjänare. Dessutom har vår strävan att lösa våra kunders olika behov, skapat flera vidareutvecklingar av grundkonstruktionen.

Berglöfslådan kan återanvändas

Tack vare sin optimerade och robusta konstruktion är Berglöfslådan av kvalité god nog att återanvändas gång på gång. Därför är vi extra stolta att äga varumärket Berglöfslådan Cosum®. Man slänger inte en Berglöfslåda - den har länge varit och är fortfarande en av våra bästa återvänner.


Det är alltså ingen tillfällighet att vi är så förtjusta i Berglöfslådan. Vill du veta mer om hur den kan hjälpa din verksamhet och moder jord spara resurser?

 

Se vårt urval av Berglöfslådan!

 

Vi hör gärna från dig via:

019 611 19 19 / info@movetech.com

Vännerna på MoveTech

Läs fler inspirerande texter om hållbarhet!