Hanna-Maria Bergman

Välkommen, Hanna-Maria!

Vem är du?

  • Jag är en 33 årig familjekär pusselnörd som blir väldigt glad av saker som är färgsprakande. Jag är född i Katrineholm, uppväxt i Vedevåg och bor i Örebro sedan många år.


Vilka är dina arbetsuppgifter på MoveTech?

  • Jag har en administrativ tjänst där jag bland annat kommer följa hela orderflödet. Där ingår att registrera ordrar, boka transporter, hålla koll på in- och utleveranser, fakturering m.m.


Vilken bakgrund har du?

  • Nu senast kommer jag från Regionarkivet här i stan. Innan det har jag testat på bland annat äldrevården, personlig assistent och kassörska, men framförallt så har jag ju faktiskt jobbat på MoveTech tidigare!

 


hemsidahm.png
 

Hur kommer det sig att du valt MoveTech?

  • I och med att jag har jobbat här så visste jag vad jag gav mig in på. När jag mötte min gamla chef och behovet fanns för oss båda så var valet lätt och det känns väldigt roligt att få komma tillbaka och göra det som jag trivs allra bäst med, att arbeta inom administration.


Hur har din första vecka varit?

  • Det är så klart alltid en omställning att komma till en ”ny” arbetsplats, men det har känts bra och roligt. Det är även en hjälp att personalen verkar både varm, trevlig och lätt att ha att göra med. Jag ser fram emot fortsättningen!


Vännerna på MoveTech

Läs fler inspirerande texter om hållbarhet!