Hitta rätt vagn

Svårt att hitta rätt vagn? Här har du svaret!

Platåvagnar.

Denna typ av vagn passar bra för tyngre och stapelbart gods. Vi vet att möjligheten till att kunna transportera denna typ av gods på ett säkert och smidigt sätt är av största vikt på många arbetsplatser, och då är platåvagnen perfekt! Även denna vagn kommer i många olika modeller, välj om du vill ha en vagn med gavel eller handtag, med sidor eller utan, med eller utan balansmontage (två mittmonterade hjul under vagnen).
Se alla våra platåvagnar


Hyllvagnar. 


En stabil och enkel vagn som passar flera olika områden. Oavsett om du jobbar inom lager, industri eller butik så kan hyllvagnen vara ett bra hjälpmedel. Det finns även många rostfria varianter perfekt för till exempel sjukvården. Vagnstypen har hög körkomfort tack vare handtaget. Välj en hyllvagn med steglöst ställbara hyllor för att anpassa den efter er verksamhet. Hyllvagnen kommer med tre olika hjulkonstruktioner: Fyra länkhjul gör hyllvagnen körbar i alla riktningar, två länkade och två fasta hjul ger en stabil körning och alternativ med så kallat balansmontage, gör det lätt att vända även med tung last.
Se alla våra hyllvagna


hemsidavagnar.png
 

Gallervagnar och paketvagnar.


Denna typ av vagn passar perfekt för transport av gods i olika storlekar som kan vara svårt att stapla. Detta är också ett bra val där behovet finns att kunna se dina produkter tydligt samtidigt som de förvaras och transporteras på ett smidigt sätt. Gallervagnar och paketvagnar kommer i många modeller där du bland annat kan välja mellan två-, tre- eller fyrsidiga vagnar, med eller utan tak, och med olika variationer på luckor och dörrar.
Se alla våra gallervagnar


Bordsvagnar och rullbord. 


Dessa vagnstyper är en allt-i-allo som fungerar lite överallt. Rullborden passar som flexibel arbetsyta vid exempelvis avlastning av arbetsbänkar. Den mindre modellen fungerar som mobilt mindre skrivbord för att avlasta vid arbetsbänkar och maskiner. Dessa typer av vagnar kan även med fördel användas som serveringsvagnar vid möten eller tillställningar. Välj mellan en, två eller tre hyllor beroende på vad ert behov är.
Se alla våra bordsvagnar


Söker du något som inte listas ovan? Däckvagnar eller däckkärra inför våren? Plockvagnar för lagret till e-handeln? Inga problem, du är så välkommen att höra av dig till oss på 019 611 19 19 / info@movetech.com


Vännerna på MoveTech

Läs fler inspirerande texter om hållbarhet!