Recycling Cup

Vad är Recycling Cup?

"Recycling Cup är återvinningsbranschens äldsta och mest prestigefyllda golftävling. Sedan 1989 har Recycling Cup samlat branschens beslutsfattare och leverantörer för att under en heldag i golfens tecken stärka gamla relationer och för att skapa nya." - recyclingcup.se.

 

 

 

P1140517.jpg

 

Slår ett slag för klimatet

Golftävlingen som varje år slår ett slag för klimatet är en av årets absoluta höjdpunkter för återvinning- och återbruksnördar som oss själva. Där får vi lov att snacka hållbarhet i alla tänkbara bemärkelser med branschkollegor, dela kunskap och erfarenheter - allt med en lekfull tävlingsanda, härligt mingel och förhoppningsvis fantastiskt sensommarväder!

 

"Därför är vi glada att ställa upp som sponsor år efter år!"

"Vi erbjuder ledande företag inom industri, lager och kontor hållbara lösningar för arbetsmiljön. Materialhanteringen behöver inte bara vara säker för de anställda att använda på daglig basis. Den behöver vara miljösmart, eller "svin(n)smart" för att vi ska ha en riktigt bra chans att ställa om till en cirkulär standard i svenska verksamheter. Att ta fram containers och andra hjälpredor som uppfyller kundernas behov, samtidigt som de främjar ett cirkulärt tänk hos dem - det är alltid en pågående process där vi aldrig kommer nöja oss. Recycling Cup är ett av årets bästa tillfällen att under härliga omständigheter dela idéer, erfarenheter och inspiration med andra experter inom återbruk och återvinning. Därför är vi glada att ställa upp som sponsor år efter år!" - Markus Asklöv, VD på MoveTech.

 

Avdelare.png

Recycling Cup genom åren

Recycling Cup 2021 - cirkularitet gör dig het!

 

Vad som är hett, trendigt och på allas läppar står inför en dramatisk förändring. Själva begreppet om trender håller på att bli föråldrat – för att det hetaste som finns är långsiktighet... 

 

Eftersom att vår planet (tyvärr) står för själva uppvärmningen i vår tid, är det för oss inte längre hett att vara linjär, oföljsam eller impulsiv. I den viktigaste trendspaningen någonsin visar framtiden att det som gör dig het är att “keep your cool” genom säkerhet, hållbarhet och kanske därmed även stolthet. 
Vi fortsätter vår hållbara resa genom att engagera, motivera och inspirera varandra till hållbara aktioner, innovationer och konstruktioner. 
För cirkularitet gör dig riktigt het – nu och föralltid!

 

Deltagarna vid vår station ute på golfbanan utmanades i lite hjärn-gympa för att få svaret på frågan: "Vem är hetast på Recycling Cup?" Med ledtrådar som hållbarhet, lönsamhet, säkerhet och stolthet. Svaret hörs klart och tydligt av första laget på filmen! 👇
 
Grattis till det vinnande laget: Lena Saikoff, Mikaela Åstrand, Elena Lindqvist och Johan Bollman!
 
Vi ses nästa år (men gärna tidigare också)! ✌️
 

 

 

Recycling Cup 2021.png

Avdelare.png

Recycling Cup 2020 - den omtänksamma resan

 

År 2020's upplaga av Recycling Cup presenterades vid Vidbynäs svindlande naturområde. I charmiga lokaler hölls årets nätverksträff där det bjöds på golf, tävlingar och middag. Vi på MoveTech vill tacka medverkande för ert fantastiska engagemang hos oss vid hål sju! I strålande solsken och naturskön miljö träffades över 50 glada nätverkare inom återvinningsindustrin för att tävla tillsammans med oss.

 

Under dagen presenterades vår idé kring hållbar utrustning för kontor, lager och industri. Dessutom fick deltagarna återanvända kontorsmöbler med oss i den så kallade “omtänksamma resan” genom att slå ett slag för klimatet. Många slagkraftiga företag visade vart skåpet skulle stå och tillsammans gjorde vi Recycling Cup till en härlig dag med tävlingar, golfande och nätverkande. 

 

AEA &UW Pamflett Recycling Cup 2021.png

Avdelare.png

Recycling Cup 2019 

 

Recycling Cup har gått i mål för i år på fantastiska Lanna Lodge utanför vår hemstad, Örebro. Tack för besöken på vår oas vid hål 7! Där bjöds det på blodsockerhöjare i form av godis, läskande drycker och tävlingar i precision.

Vi ses snart igen! 

 

 

Skärmavbild 2022-05-20 kl. 09.25.16.png

 

P1110602.jpg