Välj rätt tippcontainer

Vi hjälper dig välja rätt tippcontainer!

1. Öppen Tippcontainer

Den öppna containern är den vanligaste typen av MoveTech TIPPCONTAINER. Den är utformad som en stor skopa som tippar när man frigör spärren. Containern är förbättrad i samråd med truckförare på flera punkter t.ex. kraftigare låsning, förstärkt infästning och kraftigare styrjärn för att förhindra urspårning.

2. Tippcontainer med lock

Denna modell är lämplig närhelst en sluten behållare önskas. Dessa används ofta till förvaring av brännbart material (som dammbehållare) eller om man vill ha en låsbar behållare. MoveTech TIPPCONTAINER med lock är utrustad med gasdämpare för att underlätta öppning av locket.

3. Lågbyggd Tippcontainer

MoveTech TIPPCONTAINER finns även som lågbyggd modell, den har då en totalhöjd på endast 520 mm men rymmer mellan 600 och 1100 liter! Detta används då det är trångt om plats t.ex. under en maskin eller spåntransportör.

4. Tippa rätt med ATG

Tippcontainer ATG - Automatisk Tömning vid Gaffelspridning är MoveTechs egenutvecklade konstruktion. Den gör att truckföraren kan sprida gafflarna på trucken så tippar baljan. Detta gör att truckföraren kan stanna i trucken, får en bättre arbetsmiljö och vardag. Dessutom sparar det både tid och pengar för verksamheten. Ett säkert bet med andra ord.


hemsidatippcontainer.png
 

5. Tillbehör

Självklart finns en rad olika tillbehör för att göra tippcontainern ännu bättre för just er verksamhet. Behöver ni hjul, manuell gaffellåsning, lyftöglor eller tappkran till containern? Eller kanske vill ni ha den i en annan färg eller göra den extra tålig? Oavsett har vi ett tillbehör som fixar detta!

6. Custom

Känns inget av detta helt rätt så har vi en lösning på det också! Ta tillsammans med oss fram en skräddarsydd container som passar er perfekt. Bland annat kan vi anpassa mått, dekaler, tömningsmetod och mycket mer. Vi har gjort över 200 olika kundanpassningar och det mesta är möjligt!
 

Se vårt utbud av tippcontainers!

Vännerna på MoveTech

Läs fler inspirerande texter om hållbarhet!