Välkommen Mattias!

 

 

Vi växer och är otroligt stolta över att få berätta att vi nu utökar vårt team med en ny kollega. Mattias gjorde sin start hos oss i oktober och kommer senast från NCC där han hjälpt kunder inom byggbranschen. Nu ser han fram emot givande möten med kunder där han kan hjälpa verksamheter med att optimera deras materialhantering. Vi hälsar Mattias varmt välkommen och har träffat honom på en intervju för att få lära känna honom bättre. Häng med! 

Få hjälpa företag att utvecklas ligger varmt om hjärtat

På MoveTech kommer Mattias arbeta tillsammans med säljteamet för att hitta kunder som vill utveckla sin materialhantering till det bättre. Att hjälpa företag att utvecklas tillsammans med smarta lösningar eller produkter är något som ligger varmt om hjärtat. Med start redan som ung har Mattias arbetat som säljare genom familjeföretaget som hans farfar och efter det pappa drivit. Pappans driv för butiken fick med Mattias på tåget som då arbetade i butik. Det som lockade till arbetet i familjeföretaget istället för det monotona arbetet i kassan var möjligheten att få hjälpa kunder till en enklare vardag - just då handlade det om hemelektronik. 


Hos oss är numera Mattias redan i full gång med att optimera företags materialhantering. Variationen av kundernas syfte till att förbättra sin verksamhet är något han finner intressant.

 

 • ”Oavsett om kunden önskar en lösning för kostnadsbesparingar, bättre arbetsmiljö eller bara göra ett mer miljösmart val i sin kundresa så är det roligt att kunna hjälpa till och förhoppningsvis göra någon väldigt glad i slutändan”

 

Men självklart har vi inte bara snackat arbete med vår nya kollega. Det Mattias värdesätter högt utanför arbetstid är umgänget med familjen. En stillsam helg med pyssel hemma i huset, eller kolla på sonens fotbollsmatch ligger högst upp på listan. Kort därefter kommer myskvällar med filmvisning. Vad det blir beror oftast på vem som är med och tittar. 
 

 • "Får jag och sonen själva bestämma blir det gärna lite överdriven actionfilm. Särskilt exempelvis The expendables. Alla superkändisar, alla actionheroes - Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, ja alla är med liksom, skitfränt. Riktigt bra film. Är resten av familjen med blir det antingen Babblarna (hurra) eller äventyrsfilmer. Men det är mysigt det också"

 

Vid kallare temperaturer åker han gärna tillsammans med familjen norrut för skidåkning i Sälen eller Åre. Något som han själv fått möjligheten att göra tack vare sin pappa som ofta tog med honom på skidsemester som liten. Nu åker han med sin egen familj så ofta han får möjlighet. 

 

 • "Ja man vill ju givetvis erbjuda sina barn samma möjlighet, nu är det ju jag som är pappa och får försöka indoktrinera dem på skidåkning, hehe"

 

 

4 Roll Rådgivare och säljare (1).png

4 snabba med Mattias

Vi tackar Mattias för en härlig intervju och önskar honom återigen ett varmt välkommen till oss på MoveTech. Men innan vi släpper iväg honom till sitt kundmöte får han svara på fyra snabba frågor som avslutar intervjun. Vem tar han egentligen med sig till en öde ö? Svaret hittar du här!

 

 1. Du får ta med dig en kollega till en öde ö, vem väljer du?
  ”Då hade jag valt Kurt. Därför att han sitter på väldigt mycket erfarenhet, jag tror jag hade kunnat lära mig väldigt mycket av honom”
   
 2. Valfri kändis bjuder hem dig på middag. Vem väljer du? 
  ”Då skulle jag välja Zlatan Ibrahimovic alla dar i veckan. Han är cool 😊”
   
 3. Du får möjligheten att välja en superkraft, vilken hade du valt? 
  ”Då hade jag velat kunna styra känslor. Då hade jag kunnat få alla att må bra”
   
 4. Du är huvudpersonen i en känd film. Vilken väljer du? 
  James Bond. Leva och låta dö. Tycker att det är en riktigt bra film, en klassiker. 

 

 

4 snabba.png