Höj- och sänkbart arbetsbord med verktygspanel, hurts, hyllor, backlist & eluttag

Wille

Leveranstid 1-2 veckor

Produktspecifikationer

- Har två motorer
- Utrustat med verktygspanel, hyllor, backlist, förvarigshurts, elluttag och taklist
- Maxvikt 375kg
- Material bordsskiva: Laminat
- Material på stativ: Stål

Numera är det mycket vanligt att arbetsplatser väljer detta ergonomiska alternativ vid arbetsstationer där längre statiskt arbete förekommer. Arbetsbord som höj och sänkbart ger dina anställda möjlighet att enkelt variera arbetshållningen mellan sittande och stående arbete. Detta in sin tur spar både på ryggar och ben – dessutom en riktig fokushöjare!

Detta höj- och sänkbart arbetsbord har generösa tillval, som gör den utmärkt för montering, paketering eller andra verkstadsarbeten inom lager eller produktion. I detta paket ingår två verktygspaneler för smidig förvaring av verktyg, två backlister som går att utrusta med lagerbackar för effektiv förvaring av muttrar, skruvar och annat plotter.

Två hyllor som enkelt och överskådligt förvarar material och arbetshjälpmedel. På arbetsbordets vänstra sida finns en förvaringshurts och panelen är utrustad med en energilist.

Stativet är stadigt och stabilt - utrustat med dubbla motorer som gör att arbetsbordet klarar en maxvikt på 375kg. Mekaniken är av hög kvalité och skapar god ergonomi för de anställda genom att ge möjlighet till både stående och sittande arbete. Bordsskivan i laminat fungerar utmärkt för dessa typer av arbeten och står tålig emot både repor och kemikalier. Dessutom enkel att torka av med vanlig trasa.

Artikelnummer : 195562
Bredd (mm): 2000
Höjd (mm): 685-1135
Djup (mm): 800
Maxbelastning (kg): 375
Material på stativ: Stål
Material bordsskiva: Laminat
Mått på överhyllor (mm): 1800x300
40 440 SEK
Exkl. moms
40 440 SEK
Exkl. moms

På jakt efter begagnat?

Många av våra produkter finns även som begagnat. Hör av dig till oss så ser vi om vi har just det du söker!