Varukorg 0

Jobba hos oss

Är du också en MoveMaker?

I den K-märkta tidigare brandstationen i centrala Örebro håller ett gäng glada MoveMakers till med sprakande intresse för att hjälpa Sveriges företag till en säker och effektiv arbetsplats. Med hållbarhet och återanvändning i fokus skapar vi en åter(vänligare) plats för kommande generationer. Vill du hänga på? 

Arbetet på MoveTech genomsyras av våra värdeord; smart, snabbt och omtänksamt. Dessa är grunden vi står på för att skapa långsiktiga samarbeten med företag över hela landet. På vår arbetsplats har vi en stark anda där vi älskar det vi gör, driver varandra framåt och gillar att ha kul på jobbet!

Är du social, positiv och tycker att aktiviteter som rundpingis och årliga mästerskap i boule kan berika arbetsgemenskapen, kommer du säkert trivas hos oss. Vi håller till i den K-märkta före detta brandstationen på CV-området i centrala Örebro.

Nedan finns de tjänster som finns tillgängliga just nu. Vi tar även emot spontanansökningar till driven@movetech.com. 
Hoppas vi hörs! 

Vännerna på MoveTech

Lediga tjänster

 

Säljare

Är du en driven och social person med erfarenhet av försäljning, som söker efter en arbetsplats där du ansvarar från hela säljprocessen? Då kommer du trivas hos oss! Vi fortsätter växa och rekryterar därför ännu en initiativrik person till vårt säljteam.

LÄS MER OM TJÄNSTEN

Affärsutvecklare/Inköpare

Just nu söker vi en driven och strukturerad person till vår ledningsgrupp. Rollen som affärsutvecklare/inköpare är ny på MoveTech och du kommer få vara med och forma uppdraget. Vi erbjuder en unik chans att arbeta med vidareutveckling av våra affärer och vårt produktsortiment. Låter det intressant?

LÄS MER OM TJÄNSTEN

Innesäljare

Just nu söker vi en social och strukturerad person med stort driv till en tjänst som innesäljare! Vi är ett företag på framfart som säljer lösningar till industri och lager – därför är det toppen om du dessutom har viss kunskap inom området.  Hos oss ansvarar du för hela säljprocessen från ax till limpa. Därför krävs det ett starkt driv och ett skarpt öga för affärer.

LÄS MER OM TJÄNSTEN

Key Account Manager

Nu utökar vi vårt team med en ny Key Account Manager. Är du vass på försäljning både digitalt och traditionellt? Trivs du i en tyngre roll med stort ansvar och korta beslutsvägar? Då kan du vara rätt person för oss. Vi letar efter dig med minst fem års erfarenhet av uppsökande försäljning och god kännedom inom industribranschen.

LÄS MER OM TJÄNSTEN