Varukorg 0

Vi på MoveTech tar vara på jordens resurser. Vi gillar inte slöseri, utan vill att produkter som produceras ska göra nytta så länge det är möjligt. Vi gör det lättare för dig som kund att vara svin(n)smart!

Återbruk

Bra grejer på rätt plats

Det första du kan göra för miljön är att vara smart från start. Vi vill att du som kund gör ett klokt val när du köper in produkter. Väljer du att köpa nya produkter från MoveTech, vill vi vara med och säkerställa att du investerar i den produkt som passar dig och ditt företag allra bäst. Produkten ska hålla hög kvalitet för att hålla över tid och användas på rätt sätt. På så sätt undviker du fler inköp i onödan.

Handla andra hand i första hand

Behöver du eller ditt företag göra ett inköp? Fundera på om det är möjligt att handla återbruk. Välj kvalitetsprodukter till din arbetsplats som inte bara är bättre för miljön, utan även bättre för plånboken. Du får en skön känsla på köpet!

Du vet väl om att vi på MoveTech säljer begagnade produkter för industri och lager?

Vårt begagnade sortiment uppdateras kontinuerligt. Här hittar du återbrukade produkter till såväl industri och lager och till kontoret eller butiken. Bland annat har vi begagnade tippcontainrar, Berglöfslådor, omklädningsskåp eller skrivbord.

Om du är osäker på om den begagnade produkten är i tillräckligt bra skick just för dina behov - hör av dig till oss. Vi diskuterar gärna hur den ska användas tillsammans med dig för att sedan göra en ärlig bedömning med vår expertis. 

Låt oss ge dina gamla produkter ett nytt hem

Vi ser hellre att produkter utnyttjas till sin fulla potential än att damma i ett förråd eller hamna på tippen för tidigt. Vi vet även att omständigheter kan förändras och att produkter inte alltid kan användas tills de ger upp. Därför arbetar vi på MoveTech med återbruk för att återanvända väl fungerande prylar. Har du tippcontainrar, Berglöfslådan® eller andra produkter för industri och lager som inte används? Låt oss hjälpa dig att frigöra yta på arbetsplatsen, samtidigt som du själv slipper lägga ner tid på att hitta ett nytt hem till produkterna. 

 Återanvändningsgaranti - Andra Chansen

Garantin innebär att produkter du handlar av oss eller redan har, kan få nytt liv när du köper nya. När du är klar med dina saker kan vi hjälpa dem att hitta ett nytt hem. Dina gamla trotjänare blir nya för någon annan, och tillsammans ser vi till att materialets totala livslängd förlängs. 

 
Återanvändningsgarantin gäller i samråd med oss på MoveTech och det är i denna diskussion som värdet för din gamla produkt avgörs. Kontakta oss, så återbrukar vi tillsammans!

Hjälp oss i vår strävan att minimera koldioxidutsläpp och skapa en hållbar framtid tillsammans! 

Kontakta oss

Vi pratar gärna återbruk och hur vi tillsammans med er kan skapa en en mer hållbar framtid. Ring oss på 019 - 611 19 19, starta en livechatt direkt på sajten maila oss på info@movetech.com eller skicka in ett formulär så kontaktar vi dig.
 

Tack för din förfrågan. Vi hör av oss så snart som möjligt!

Man

Kontaktformulär