Integritetspolicy

Du har säkert redan hört talas om GDPR (General Data Protection Regulation), den nya dataskyddsförordningen. GDPR gäller inom hela EU och ersätter svenska personuppgiftslagen (PUL). Denna nya EU-förordning ökar kraven på hur företag behandlar personuppgifter. Detta för att du ska känna dig trygg med att dela dina personuppgifter. 


För oss på MoveTech är detta inget konstigt, snarare en självklarhet. Vi värnar om din integritet och uppmuntrar alla sätt som kan ge våra kunder eller samarbetspartners mer trygghet. Vi har nu uppdaterat vår policy kring hantering av personuppgifter i enlighet med GDPR. Du kan när som helst be att få ut register om dina personuppgifter och när som helst be om att få bli borttagen ur våra register. Vår dataskyddspolicy innebär i korta drag:
 

  • I våra register är vi endast intresserade av dig som yrkesverksam person och inte som privatperson, därför hanterar vi inga känsliga personuppgifter.
  • De personuppgifter vi sparar om dig är: ditt namn, företaget du arbetar på och din mailadress.
  • Anledningen till varför vi hanterar dessa personuppgifter är för att kunna ge dig bättre service som kund eller samarbetspartner.
  • Vi har registrerat dessa uppgifter i samband med att du har blivit kund hos oss, fått en offert, ingått samarbete eller själv registrerat dig på vår hemsida för nyhetsbrev.
  • Vi delar inga uppgifter med tredje part.


Du får mailutskick för att du någon gång har börjat prenumerera, blivit kund, ingått samarbete eller bett om en offert från oss sedan våra mailutskick kom ut i sin första version 2003. Det har alltid funnits en möjlighet att avregistrera sig i våra mailutskick, så också i detta. Innehållet i våra nyhetsbrev och mailutskick är endast kunskap och mervärde kring våra produkter och att vara kund eller samarbetspartner. Därmed följer vi de riktlinjer som utgör ett berättigat intresse. Vi hoppas såklart att du håller med och väljer att fortsätta ta emot våra nyhetsbrev och mailutskick. 


Har du frågor om vår hantering av personuppgifter?

Välkommen att höra av dig!

 

Allt gott,

Vännerna på MoveTech