Entrémattor

Gör ett gott första intryck med entrémattor i hög kvalitet. Mattorna kombinerar elegans med komfort samtidigt som de är praktiska. De är slittåliga och anpassade för inomhus och utomhusbruk. Det stilrena och diskreta uttrycket gör att de passar entréer och ingångar. Utforska vårt utbud och handla din favorit online!

Entrémattor

Att tänka på när man köper entrémattor

Med rätt val av entrématta kan du enkelt skapa en god arbetsmiljö. När du ska köpa dina nya entrémattor bör du tänka på följande:

 

  • Storleken: Hur stor eller liten behöver entrémattan vara? Välj en större matta om du har större yta att täcka. Det gäller även för en mindre yta.
  • Syftet med mattan: Behöver du en matta som är anpassad för utomhusbruk, väljer du entrémattan Prime som är anpassad för hög trafik in och ut från dina byggnader.
  • Funktionaliteten: Ska du ha en matta som är enkel att göra rent, väljer du entrématta Fingertip som har tusentals små piggar som effektivt skrapar bort smuts och väta.

Fördelar med entrématta på arbetsplatsen

Med stilrena entrémattan gör du ett gott första intryck. Den hjälper dig att hålla dina inomhusmiljöer torra, rena och fria från smutsrepor samtidigt som den minskar risken för halkolyckor. Du kan platsa dem både inomhus och utomhus, då den enkelt kan skakas av eller sköljas ur. Välj entrématta Uno för receptionens entré eller avlånga gångar. Denna matta kombinerar elegans med komfort samtidigt som den är slittålig.