Plåtskåp & Förvaringsskåp

Ett plåtskåp är idealiskt för lager, verkstad, kontor eller industri där det krävs inredning som tål intensiv användning. Den är ett utmärkt förvaringsskåp, utrustad med robusta och hållbara egenskaper för att uppfylla arbetsplatsens olika ändamål och behov. Vi erbjuder massor av plåtskåp i olika modeller som förvaringsskåp, industriskåp, backskåp, kemikalieskåp och datorskåp. Fullända arbetsplatsen med ett skåp i plåt från MoveTech!

Plåtskåp & Förvaringsskåp

Plåtskåp & förvaringsskåp för industri, kontor, verkstad och lager

På MoveTech erbjuder vi ett stort utbud av plåtskåp i flera utföranden och egenskaper, så att du enkelt och smidigt kan hitta den bästa förvaringslösningen för din arbetsplats. För att förvara effektivt på lagret, industriella arbetsplatsen eller verkstaden krävs det tåliga skåp som är robusta och stabila. Oavsett om det är ett helsvetsat plåtskåp, brandisolerade förvaringsskåp, låsbara skåp med många förvaringskombinationer eller praktiska skåp i plåt med ventilation för säker förvaring av syra och andra kemikalier så har vi alternativen du behöver. Ta en titt i vårt fina sortiment och hitta ditt favoritskåp!

 

Är du osäker på vilket plåtskåp som passar din verksamhet? Tveka inte att höra av dig till vår kundservice för personlig service!

Så väljer du rätt plåtskåp & förvaringsskåp

Ett skåp i plåt ska väljas med omsorg. Att hitta rätt kan vara svårt, därför hjälper vi dig till rätt plåtskåp genom att du tänker på följande:

 

 • Användningsområden: Vad för miljö kommer skåpen vistas i, välj robustare utförande i tyngre miljöer.
 • Storleken: Vi har varierande storlekar på våra plåtskåp, beroende på hur stora- eller små prylar du behöver förvara, väljer du en storlek som matchar arbetsplatsens behov.
 • Syfte med plåtskåpen: Ju tyngre prylar du behöver förvara i skåpen, desto högre maxbelastning på våra utföranden ska du ha.
 • Ytbehandlingen: Denna ytbehandling gör att skåpet håller sig fräscht länge över tid, oavsett lätt- eller tung miljö.
 • Funktionen: Behöver hyllorna vara flyttbara på förvaringsskåpen, då väljer du utföranden där själv kan välja hur högt eller lågt hyllplanen ska sitta.

Köp plåtskåp & förvaringsskåp tryggt och enkelt online

I vårt breda utbud av skåp i plåt kan du smidigt och enkelt få inspiration och hitta den, eller dem som passar dig och din arbetsplats bäst. Komplettera gärna med olika praktiska tillbehör för effektivare förvaring. Har du svårt att få en helhetsbild själv kan du kika på alla våra tillbehör till plåtskåp som vi har skapat åt dig. Har du frågor eller funderingar, så kontaktar du vår kundsupport - vi hjälper dig gärna!

 

Vanliga frågor och svar

 • Vad är leveranstiden på ett plåtskåp och förvaringsskåp?

  Våra skåp i plåt har en leveranstid på 1-2 veckor. Om du väljer att göra en specialbeställning kan leveranstiden bli en aning längre. 

 • Kan jag använda plåtskåp till industri?

  Våra förvaringsskåp i plåt är robusta och anpassade för alla ändamål på den industriella arbetsplatsen. De har hög maxbelastning från 300kg till 500kg vilket gör att du kan tryggt förvara tyngre objekt. Med deras pulverlackerade ytbehandling har de god beständighet mot korrosion (rost) och har därför hög hållbarhet. 

 • Har ni plåtskåp för brandfarliga vätskor?

  Kemikalieskåp på MoveTech är godkända och praktiska för förvaring av brandfarliga artiklar. De erhåller bland annat brandklass  F90 enligt EN 14470-1 och är därför ett säkert alternativ.

 • Hur förvarar jag mina verktyg och prylar enkelt?

  Backskåpen är stabila och robusta med en stor kapacitet. Idealiska förvaringslösningar för smådelssortiment på verkstaden eller garaget. Plåtskåpen är komplett inredda med antingen 20 eller 32 lagerlådor och modulbackar - du kan själv välja antal på backar efter dina behov. 

 • Vilket klädskåp i plåt är bäst?

  Alla våra kläd- och förvaringsskåp är enkla, då de monteras lätt utan skruvar och verktyg tack vare deras smarta konstruktion. Dessutom har de dubbla ventilationsgaller och sluttande tak för enkel rengöring. Vi erbjuder plåtskåp med fem och tio fack - så att du enkelt kan välja en lösning som passar din arbetsplats bäst. Perfekt förvaring åt arbetarna på alla arbetsplatser!

 • Hur är säkerheten på ett förvaringsskåp?

  Majoriteten av våra plåtskåp är utrustade med espanjolettlåsning som erbjuder många förvaringskombinationer och god säkerhet. Se varje specifik produkt för vad deras låsningsmöjligheter. Håll dina prylar i tryggt förvar med våra skåp!