Hemmakontorskit

Leveranstid 3-5 arbetsdagar
Dags att höja nivån på hemmakontoret!

Vår nya cirkulära möbleserie är tillverkad med hållbara hemmakontor i fokus, för dig och för miljön. Det smidiga och ergonomiska hemmakontoret är inredningen du behöver för en varierad arbetsdag hemma. I paketet ingår:

Höj och sänkbart skrivbord, MoveUp 120V

MoveUp är vår smarta serie av höj- och sänkbara skrivbord, perfekt för hemmakontoret. Skrivbordet är utrustat med en stark och tystgående elmotor som enkelt tar din arbetsvardag till nya höjder - 119cm för att vara exakt. Styrboxen är smart utformad med minnesfunktion som kommer ihåg dina inställningar – och påminner dig om att variera din arbetsställning.

- 120x70cm
- Elmotoriserad styrning med "komihåg - funktion"
- Tyst & stabilt
- VItt stativ och vit skiva

Skrivborsstol Patron med armstöd

Svart och stilren skrivbordsstol för hemmakontoret. En mycket prisvärd kontorsstol som ger dig rätt känsla för att prestera på topp under arbetsdagen, var du än jobbar. Rygg i svart mesh med mjukt och behagligt säte.

Söker du andra färger på stativ eller bordsskiva? Inga problem! Kontakta oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig.

Psst! Du vet väl om att med vår återanvändningsgaranti kan vi köpa tillbaka skrivbordet av dig när du inte längre behöver det. Fiffigt va?
Artikelnummer : 117836
5 855 SEK
Exkl. moms
5 855 SEK
Exkl. moms

På jakt efter begagnat?

Många av våra produkter finns även som begagnat. Hör av dig till oss så ser vi om vi har just det du söker!