Varukorg 0

Handbok för Nyetableringar

Våra bästa tips för att lyckas med din flytt, utbygge eller nybygge!

 

I handboken får du:

-Tips om planering och analys
-Konkurrentanalys och ekonomisk analys
-Corporate Social Responsibility
-Tips kring storleken på lokal i förhållande till dina ekonomiska förutsättningar
-Hur man når effektivitet i flödet
-Hur du löser avfallshanteringen på bästa sätt
-Ergonomi och möblering på kontoret för bästa arbetsmiljö
-Säkerhet: brand, stöld och inbrott
-Flytt av inventarier samt tips kring återbruk
-Hur du optimerar utomhusmiljön

 

Fyll i Ämnesvalet med "Annat" och skicka in!

Vi skickar ut handboken till dig!

 

Tack för din förfrågan. Vi hör av oss så snart som möjligt!

Man

Kontaktformulär

 

Planera och analysera, är det läge att expandera?

Det finn flera anledningar till att expandera sin verksamhet men se till att du inte expanderar eller nyetablerar bara för sakens skull. I handboken får du konkreta indikatorer på att det är dags för större. Vi listar också de analyser som krävs för att se till att din expansion går vägen. Till exempel en ekonomisk analys och en konkurrentanalys. Glöm inte att tänka på din PR när du bygger ut eller bygger nytt, Corporate Social Responisbility är det ansvar för omvärlden du som företagare har. Om du sköter det bra kan du faktiskt vinna god PR i och med expanderingen.

Checklista för arbetsgången

Missa inga steg i processen, det är lätt att gå för fort fram när man ska bygga ut eller bygga nytt. För att minska ekonomiska och sociala förluster är det viktigt att gå igenom alla steg. 

Ekonomisk analys av storleken på lokal

Oavsett om du bygger nytt, eller ska hyra in dig i en befintlig lokal är det viktigt att se över hur framtiden för bolaget ser ut även 5-10 år in i framtiden. I handboken får du konkreta tips för att inte missa något.

Planera ditt lager och uppnå effektivitet i flödet

På lagret flödas varje dag många varor och mycket personal. Effektivitet i flödet blir viktigare ju större verksamhet du bedriver. Vi ger även tips kring att planera flödet på industrin och kontoret.

Det man glömmer

Avfallshantering kanske inte är det första du tänker på när du ska nyetablera. Till exempel den interna avfallshanteringen eller ergonomin på arbetsplatsen, oavsett om du jobbar i en kontorsmiljö, i industrin eller på lagret. Genom att ladda ner vår guide missar du ingen viktig punkt. Vi bjuder också på konkreta tips som underlättar vardagen för dig och dina medarbetare, nya som gamla.