Lagerlådor

Även små saker kan skapa stor oreda. Med högkvalitativa och hållbara lagerlådor håller du enkelt ordning och reda på arbetsplatsens alla saker, stora som små. Här finns mängder av lådor i plast i olika modeller och storlekar. Välj den bästa lagerlådan du behöver för att förvara som en mästare.

Lagerlådor

Lagerlådor och modulbackar – så förvarar du lagrets alla ting som en mästare

En låda i plast är ett bra alternativ för den som arbetar inom lager. Med en lagerlåda och modulback kan du effektivisera och optimera din arbetsplats. Lådorna är en hjälpande hand som du kan lita på i alla väder oavsett om du arbetar på lager, vid montering eller i en verkstad. Dessutom är våra lådor anpassade för att passa i skenor och optimerade för att kunna staplas på varandra – så att du enkelt kan spara på utrymme!

 

För den som behöver en låda som tål oljor, syror och organiska lösningsmedel, så är våra modulbackar tillverkade i livsmedelgsogdkänd poplypropen som gör den beständig mot dessa.

 

Lagerlådornas konstruktion utmärker sig i sin stabilitet och hållbarhet, vilket gör den optimal för smådelsförvaring på lagret, industrin eller verkstaden. Ta en titt i vårt breda sortiment och hitta en låda som motsvarar dina och arbetsplatsens behov!