Varukorg 0

Er partner för hållbara affärer

Vi på MoveTech vill vara med er genom hela resan, från planeringsstadiet till att säkerställa den dagliga driften. Vi hjälper företag till en säker och effektiv arbetsmiljö med återanvändning, kvalité och hållbarhet i fokus. I över 25 år har vi hjälpt ledande svenska företag med bl.a. materialhantering, ergonomi och återbruk. Vi är en kompetent, flexibel och omtänksam partner som alltid strävar efter att lösa era behov.

Dags att nyetablera, renovera eller bygga ut?

Vi strävar efter att vara din partner genom hela processen! Med vårt omfattande utbud hjälper vi dig från start till mål. Oavsett om det gäller att bygga nytt eller att säkerställa den dagliga driften, finns vi här för att stödja er genom varje steg i processen. Detta kan vi erbjuda:

  • Personlig service
  • Erfarenhet och expertis
  • Brett produktutbud
  • Både nya och begagnade produkter
  • Ta tillvara på de produkter ni inte längre har användning för
  • Skräddarsydda produkter/lösningar

Personlig service

Vi är väl medvetna om att ni, precis som alla företag, har era unika processer och behov. Därför möts vi gärna, antingen fysiskt eller digitalt, för att tillsammans med er gå igenom era behov och utmaningar. På så sätt kommer vi gemensamt fram till den bästa möjliga lösningen.​ När du ska genomföra ett större projekt, som en nyetablering eller ombyggnation, är vi gärna med håller er i handen under resans gång. Inte bara fram till att projektet är klart, utan även när den dagliga driften är i full gång och saker behöver göras om eller uppdateras. 

Erfarenhet och expertis

Behöver du tips och råd kring utrustning och inredning för din arbetsplats? Då har du kommit rätt! Med över 25 år i branschen har vi sett och gjort det mesta. Genom att samarbeta och besöka hundratals företag runtom i Sverige, har vi fått möjlighet att lära oss mycket och se många smarta lösningar. Vi har fått förtroendet att hjälpa några av Sveriges ledande företag till säkrare materialhantering, bättre ergonomi och effektivare interna processer. Vill du veta mer? Ta gärna del av några exempel bland våra kundcase.

Brett produktutbud

Vi är en helhetsleverantör av produkter och inredning för arbetsplatsen. Hos oss hittar du ett brett sortiment av hållbara, högkvalitativa produkter för lager, industri, kontor och flera andra miljöer. Våra fokusprodukter är bland annat tippcontainrar, arbetsbord, arbetsplatsmattor, vagnar, dragare och Berglöfslådan®, men vi har mycket mer än så.​ Även om du hittar över 6000 produkter här på vår hemsida, har vi ännu fler produkter att erbjuda. Här är några produktkategorier som kan vara extra intressanta för dig som ska bygga en ny eller renovera din verksamhet:

Både nytt och begagnat

Vi gillar inte slöseri, utan vill att produkter som produceras ska göra nytta så länge det är möjligt. Vi har ett återbrukskoncept som medför att vi har ett sortiment av återbrukade produkter som är i behov av ett nytt hem. Vårt mål är att att göra det lättare för er att agera miljömedvetet och handla återbruk.

 

Våra återbrukade produkter för lager och industri är något att vara stolt över.​ ​De kontrolleras alltid när de komme in till oss och fräschas upp vid behov. Sedan gör vi en ärlig bedömning av produktens skick, så att du som kund kan känna dig trygg med ditt köp. Se vårt utbud av begagnade produkter.

Exempelbild

Vi tar tillvara på era produkter

Vår Återanvändningsgaranti innebär att dina befintliga produkter kan få nytt liv när du köper nya. För att kunna erbjuda begagnade produkter till våra kunder, behöver vi få in ett sortiment av använda återbruk. Som en del av vårt återbrukskoncept kan vi därför ta emot produkter och utrustning du inte längre har nytta av i din verksamhet. Perfekt för företag som ska renovera eller uppdatera sina processer! ​

 

Återanvändningsgarantin sker i samråd med er och kan gå till enligt de 6 steg som illustreras i återbrukscykeln. Tänk andra hand i första hand och ta vara på jordens resurser med oss!​

Skräddarsydda produkter/lösningar

Vi på MoveTech vet att ingen verksamhet är den andra lik. Ibland finns det inte en standardprodukt som är optimal för ändamålet. Därför är stor del av den utrustning vi levererar specialanpassad för varje unik kund och uppdrag. Klurigt? Inte alls! Med vår spetskunskap och er gedigna kunskap om företaget, kan vi tillsammans skräddarsy en lösning som passar just era utmaningar och behov.

 

Vi har bland annat anpassat tippcontainrar, Berglöfslådor, vagnar och arbetsplatsmattor för att passa in i specifika miljöer. Ring oss så förklarar vi hur!

ExempelbildNicklas Söderberg på Ragn-Sells i Västerås visar upp en av deras återbrukade Berglöfslådor. Läs mer i kundcaset här.
ExempelbildSuzuki Garphyttan med en kundanpassad tippcontainer. Läs mer här.

 

Vill du veta mer?

Vill du boka ett möte med en av våra säljare, eller få svar på dina funderingar är du varmt välkommen att höra av dig! Chatta online, skicka ett mail till info@movetech.com eller ring oss på 019 – 611 19 19. Vår växel är öppen måndag-fredag mellan kl. 8-16. Välkommen!

 

 

Tack för din förfrågan. Vi hör av oss så snart som möjligt!

Man

Kontaktformulär