Tippcontainer Super Duty 2000 liter

MoveTipp

Leveranstid 4-5 veckor

Produktspecifikationer

• Mått: 2050x1350x1260mm
• Automatisk tömning vid gaffelspridning
• 6mm plåt i baljan & 10-15mm underrede
• För tuffa förhållanden
• Tjockare plåt
• Kraftigare låsning
• Förstärkt infästning
• Kraftigare styrjärn

En tippcontainer är industrin, verkstaden och lagrets trognaste tjänare. Den används för att effektivisera arbetsplatsens avfalls- eller materialhantering och underlättar källsorteringen.

Denna svensktillverkade tippcontainer är en av marknadens tuffaste container med tjockare plåt, kraftigare låsning, förstärkt infästning och kraftigare styrjärn – allt för en effektiv avfalls- och materialhantering. Denna hållbara konstruktion kontrolleras också tre gånger vid tillverkning för att säkerställa bästa kvalitét.

Har du hört att med en tippcontainer med funktionen automatisk tömning vid gaffelspridning (ATG) så tippar du alltid med vinst? Denna container är utrustad med just ATG-funktion för att truckföraren ska enkelt kunna sprida gafflarna på trucken för att tippa tippcontainern. En svin(n)smart lösning som både sparar tid och förbättrar arbetsmiljön för de anställda.

En tippcontainer i Super Duty utförande är utrustad för att hantera väldigt extrema hanteringssituationer. Det innebär att ju oftare du tömmer din container, desto tuffare variant på en tippcontainer behöver du i din verksamhet. Om du hanterar väldigt tunga material och tippar många gånger varje dag är det en god förutsättning att du väljer Super Duty - som klarar av det tuffaste arbetet dag efter dag och håller i flera år. Då spar du både på tid och pengar.

Därför lämpar Super Duty utföranden sig bäst för dig som ställer högst krav och arbetar med den tuffaste av materialhantering.

Alla våra tippcontainrar har som standard en harmonisk blå färg. För att underlätta er källsortering kan ni även be om en kundanpassad tippcontainer med önskemål om en annan färg som uppfyller era behov.

Fortfarande skakig i benen? Var lugn! Be om en Offertförfrågan med dina önskemål, vad för typ av container du vill ha, problem eller frågor. Våra experter återkopplar till dig inom kort.

Artikelnummer : 181192
Längd (mm): 2050
Bredd (mm): 1350
Höjd (mm): 1260
Volym (L): 1630
Färg: Blå
Godstjocklek underrede (mm): ca 10-15
Godstjocklek balja (mm): 6
Pris på förfrågan
Pris på förfrågan

På jakt efter begagnat?

Många av våra produkter finns även som begagnat. Hör av dig till oss så ser vi om vi har just det du söker!