Infra-con

"Vi valde MoveTech för det smarta erbjudandet och det trevliga bemötandet."

 

På Infra-con utbildas personalen att genomföra sina bygg- och anläggningsprojekt på hållbara sätt i flera bemärkelser. Att företaget tänkte andrahand i första hand när det var dags för fler kontorsplatser på huvudkontoret i Örebro blev därför ingen överraskning. 
 

  • Vi har alltid köpt begagnat i första hand när det gäller den här typen av produkter. Vi upptäckte MoveTechs begagnade kontorsmöbler i nyhetsbrevet och när det är såpass bra kvalitet fungerar de ju minst lika bra som nya grejer, berättar platschef Mikael Andersson. 

 

Infra-con utför markarbeten såsom betongarbeten, grundläggning och schaktarbeten i hela Sverige, med säte i Örebro. Nyligen har sista gjutningen genomförts för Arbogas nya vård- och omsorgshem - och strax ser nya lokaler till vattenfall i Nyköping dagens ljus. Effektivitet och engagemang är viktiga ord för företaget, och de tänker ett extra varv på det cirkulära såväl vid inköp som ute i vardagens produktion.

 

  • Vi försöker alltid att återanvända ute i vår produktion, allt material som går. Betong, jord, grus och så vidare. Det blir en rejäl kostnad- och tidsbesparing som är värdefull för oss och miljön, menar Mikael.


Infracon.png
 

 

Vi tackar Infra-con för valet att göra en svin(n)smart investering - och gratulerar till nomineringen “Årets tillväxtföretag” på Örebrogalan 2020! Vill du också bli en återvän? Fråga oss gärna om vårt begagnade utbud innan du köper nytt. 

 

Vännerna på MoveTech