Arbetsbänkar

Många timmar spenderas vid en arbetsstation ute på verkstäder, lager och industrier. Därför är det A och O att utrusta arbetsstationen med ergonomiska arbetsbänkar. Här hittar du fasta arbetsbänkar i olika storlekar och modeller. Och du, glöm för tusan inte arbetsstolen och arbetsplatsmattan.

Arbetsbänkar

Arbetsbänkar

Söker du en arbetsbänk för att skapa effektiva ytor på ditt lager i industri? Då har du kommit rätt. Här finns arbetsbänkar för alla områden - stort som litet. Våra arbetsbänkar passar lika bra för både  enklare paketering och monteringsarbeten som tyngre industriarbeten. De är också byggda med två tunga och stabila benbockar i stål och olika val av skivor.  Vi har flera års erfarenhet av att skapa ergonomiska, effektiva och smarta arbetsytor med hjälp av arbetsbänkar - så stolta att vi till och med vågar kalla oss för experter inom området. 

 

Skillnaden mellan arbetsbord och arbetsbänkar?

Svaret är enkelt - ingenting! Ett kärt barn har många namn. Vi på MoveTech känner våra kunder - och ute i produktionen är just arbetsbord och arbetsbänkar benämningen på dessa effektiva arbetsytor. Och just det där att vi känner våra kunder - är vi på MoveTech lite extra stolta över. Vi vet att varje verksamhet har unika utmaningar och kräver därför olika typer av arbetsbord. Hos oss finns ett stort utbud av arbetsbord och arbetsbänkar för lager, verkstad och industri. 

 

Specialanpassade arbetsbord

Här presenteras fasta arbetsbord utan krusiduller eller krimskrams - bara arbetsbänkar i sin renaste version. Dessa arbetsbord går att bygga ihop och specialanpassa för verkstaden eller lagrets unika utrymmen. Att välja arbetsbord för verkstad, lager eller industri kan vara lite lurigt.

 

Arbetsbord på hjul

Skapa en flexibel arbetsplats med arbetsbord på hjul. Alla våra arbetsbord går att utrusta med hjul om så önskas. Arbetsbord på hjul är extra förmånligt så arbetsstationer skall flyttas mellan olika stationer. Ring oss så hjälper vi dig hitta rätt hjul till rätt underlag och bordsvikt. 

 

Arbetsbänk med lådor

Ordning och reda på arbetsplatsen är A och O. För att skapa förvaringsutrymme går det bra att välja en arbetsbänk med lådor. I en arbetsbänk med lådor förvaras verktyg och material lättåtkomligt. Verkstadshurtsar med lådor monteras enkelt på undersidan av arbetsbänken och tar därför inte upp något extra utrymme varken från arbetsbänken eller golvet. 

 

Bordsskivor för arbetsbänkar

Vi har flera olika alternativ till bordsskiva vid ditt val av arbetsbänk. Välj mellan laminat, ekparkett, plåt och linoleum. En arbetsbänk med bordsskiva i laminat är det vanligaste valet och fungerar utmärkt vid de flesta montering- och paketeringsarbeten. Ett arbetsbord med bordsskiva i plåt är ett självklart val vid tyngre industri- och svetsarbeten. 

 

 

Vanliga frågor och svar om arbetsbord & arbetsbänkar!

 • Hur lång leveranstid är det på arbetsbord?

  Våra arbetsbord levereras oftast in 1-2 veckor beroende på helgdagar och om de finns på lager. Behöver du din arbetsbänk snabbare än så? Kontakta oss för ett exakt leveransdatum av ditt arbetsbord. 

 • Hur fraktas en arbetsbänk?

  Alla våra arbetsbord och arbetsbänkar levereras omonterade. Detta för att spara både på miljön i form av färre transporter, men också för att hålla nere kostnaderna på våra arbetsbord. Men vi hjälper gärna till med montering om så önskas. 

 • Kan ni hjälpa till med montering av arbetsbord?

  Självklart kan vi montera arbetsbord åt er - dock endast de som är köpta hos MoveTech. Kontakta oss för att få ett pris på er arbetsbänk inklusive montering. 

 • Har ni arbetsbänk på hjul?

  Ja! Alla våra arbetsbord och arbetsbänkar går att utrusta med hjul för en flexibel arbetsplats. 

 • Finns det arbetsbänk med lådor?

  Ja, en arbetsbänk med lådor är ett utmärkt alternativ för att hålla verktyg och material nära till hands. Alla våra arbetsbänkar går att utrusta med lådor i form av verkstadshurtsar som fästs på arbetsbänkens undersida. 

   

  Kontakta oss för arbetsbänk med lådor! 

 • Har ni arbetsbord för verkstad?

  Självklart! Våra arbetsbord fungerar utmärkt som verktygsbänkar och verktygsbord. Utrusta gärna din verktygsbänk med verktygspaneler och kroksatser. Vi sätter gärna ihop ett komplett verkstadsbord åt din verksamhet med allt som behövs för ett effektivt verkstadsarbete. Alla våra arbetsbord går dessutom att sätta ihop för att få större verktygsbänkar och verktygsbord. Kontakta oss idag så hjälper vi dig till rätt verktygsbänk.  

Glöm inte arbetsstolen!