Plastbackar

En plastback på MoveTech är högkvalitativ, rejäl, robust och framför allt praktisk! Oavsett om du ska använda mer rejäla plastbackar för att transportera olika gods, spara plats på arbetsutrymmet med stapelbara plastbackar eller förvara råvaror i kalla kylrummet med en perforerad plastback, så har MoveTech garanterat något för dig. Vi erbjuder ett brett sortiment av prisvärda plastbackar i olika modeller, färger och storlekar. Ta en titt på vårt sortiment och välj ut dina favoriter!

Plastbackar

Att tänka på när man köper plastbackar

Med rätt val av plastback kan du enkelt och smidigt skapa ordning och reda på arbetsplatsens eller hemmets alla prylar. När du ska köpa nya plastbackar bör du tänka på följande:

 

  • Storleken: Är det många material eller produkter som ska förvaras, väljer du en större plastback. Det gäller även om det är mindre material eller produkter som ska förvaras - då väljer du en mindre plastback.
  • Syftet med plastbacken: Behöver du bra förvaringsmöjligheter och spara på utrymme, väljer du staplingsbara plastbackar. Tänk på hur du kommer använda dem och vad som passar dina och arbetsplatsens behov.
  • Funktionaliteten: Hur ska plastbacken användas? I lagerproduktion med rullbanor är det viktigt att du väljer en plastback med slät botten. Ska den staplas på en lastpall eller plastpall väljer du EUR-anpassade utföranden. Se över dina användningsområden innan du köper dem.
  • Utförandet: Ska plastbackarna ha särskild temperaturtålighet? Välj en plastback med HDPE-plast som är temperaturtålig från -30 upp till +70°C, eller PP-plast från -10 upp till +50°C.

Så väljer du rätt plastback

Du som arbetar med livsmedel ansvarar för att endast säkra livsmedel släpps ut på marknaden. Tänk därför på att all hantering av livsmedel kan medföra risker som kan påverka livsmedlen negativt. En plastback med perforerade sidor och botten är valet för dig som behöver en kvalitetssäker förvaring av gods och produkter med god ventilation. Plastbackens perforerade botten är förstärkt för extra stabilitet - du kan alltså packa på med många varor och gods!

 

Så välj och vraka bland många hållbara och livsmedelsgodkända plastbackar i alla tänkbara modeller, storlekar och utföranden till ditt lager, industri eller butik. Skulle du fortfarande vara osäker på vilken plastback som passar dig? Läs mer i vår plastback-guide. Här ger vi dig tips och tricks för hur du väljer rätt plastlåda för dina och arbetsplatsens behov.

Varför du ska välja plastbackar med lock

Behöver du behöver skydda innehållet mot exempelvis fukt, bakterier, smuts och damm är plastbackar med lock ett bra alternativ. Lådan i plast blir tätare med ett lock, vilket gör den enkel att staplas på varandra. Med en profilerad botten ger de trygg och säker stapling.

 

Säkerhet är viktigt, med ett lock skyddar du innehållet mot insyn. Välj lås eller hänglås för extra säkerhet. Våra utföranden är pålitliga och lätta vilket underlättar förvaring och transport. Se bara till att du väljer rätt lock till rätt plastback.

Köp plastbackar tryggt och enkelt online

I vårt breda utbud av plastbackar kan du smidigt och enkelt få inspiration och hitta den, eller dem som passar dig och din arbetsplats bäst. Komplettera gärna med olika praktiska tillbehör för smartare förvaring. Har du svårt att få en helhetsbild själv kan du kika på våra etiketter till lådor i plast som vi har skapat åt dig. Har du frågor eller funderingar, så kontaktar du vår kundsupport - vi hjälper dig gärna!