Verkstadsbänkar & Verktygsbänkar

En verkstadsbänk och verktygsbänk används flitigt inom lager, verkstad och industri där det krävs flexibla lösningar för arbetsplatsen. Hos MoveTech hittar du robusta och praktiska verkstadsbänkar och verktygsbänkar på hjul, arbetsbänkar med lådor - du slipper helt enkelt onödigt strul med våra bänkar. Utforska vårt utbud idag och köp din favorit online. Hör av dig till vår kundservice vid frågor och funderingar!

Verkstadsbänk & Verktygsbänk

Att tänka på när man köper verkstadsbänk & verktygsbänk

För att du ska kunna hålla koll på dina verktyg och smådetaljer ute på lagret, verkstaden eller industrin, är det smart att utrusta arbetsplatsen med en verkstadsbänk och verktygsbänk. Med en praktisk verkstadsbänk med lådor kan du enkelt förvara dina verktyg och slippa onödigt strul. Lådorna öppnas och stängs enkelt hela vägen ut med kullagerbanor. Tänk på vilka verktyg du ska förvara och dina behov.

 

Du hittar även utföranden på hjul som är en smart lösning för dig som vill skapa mobila arbetsytor. Hjulen är tillverkade i polyuretan - två fasta hjul och två länkhjul med broms. Det gör det enkelt för dig att flytta verkstadsbänken och verktygsbänken mellan olika stationer.

 

Vi erbjuder dig även möjlighet att välja mellan bordsskivor i vinyl eller ek utifrån dina användningsområden. Välplanerad med både lådor och skåp. Skåpens insida och verktygsbänkens sida och baksida är fiffigt utrustade med praktisk verktygspanel. Ta en titt i vårt fina utbud och hitta din favorit!

 

Vanliga frågor och svar

 • Vilken arbetsbänk är mest prisvärd?

  Söker du en komplett lösning, är praktiska verkstadsbänk på hjul med verktygspanel, skåp och lådor den mest prisvärda bänken. Den är anpassad för hemmagaraget, verkstaden eller lagrets alla ändamål. Med slittålig bordsskiva i eklamell tål den många tuffa och hårda tag. Du kan alltså hamra och snickra på den utan det tummar på kvaliteten!

 • Vilken bordsskiva ska jag välja till min verktygsbänk?

  Vi erbjuder dig möjlighet att välja mellan tåliga bordsskivor i vinyl eller ek. Vinyl ger dig en mjukt yta som minskar risken för skador på produkten som hanteras. Medan en bordsskiva i ek är lätt att underhålla och rengöra. 

 • Vad är leveranstiden på verkstadsbänkar?

  Våra verkstadsbänkar leveras vanligast inom 3-6 arbetsdagar. Våra verkstadsbänkar på hjul och med verktygspanel hamnar leveranstiden på 1-2 veckor.

 • Hur hög är verktygsbänken?

  Bland vårt standardsortiment hittar du verkstadsbänkar så höga som 1000mm . 

 • Varför ska jag välja en arbetsbänk på hjul?

  Väljer du en verkstadsbänk på hjul kan du skapa en mobil arbetsyta, utifrån dina villkor. Du kan enkelt och smidigt flytta runt på den med hjul tillverkade i polyuretan. Det ingår två fasta hjul och två länkhjul med broms.

 • Kan jag bygga min egen verkstadsbänk?

  Du kan utrusta din arbetsbänk utifrån dina egna villkor. Till många av våra arbetsbänkar ingår redan hjul, verktygspanel, skåp och lådor.