Arbetsplatsmattor & Gummimattor

Arbetsplatsmattan är en robust och slitstarka matta som används vid olika arbetsstationer. Den är ergonomisk, praktisk och anpassad för tuffare arbetsmiljöer som lager, industrier och verkstäder. Våra arbetsplatsmattor och gummimattor finns i mängder av olika utföranden, storlekar och material för att göra arbetsvardagen mer ergonomisk. Här på MoveTech kan du köpa prisvärda arbetsplatsmattor och gummimattor av högsta kvalitet!

Arbetsplatsmattor & Gummimattor

Arbetsplatsmattor & gummimattor för industri, verkstad och lager

Utrusta ditt lager, din verkstad eller din industrilokal med robusta och ergonomiska arbetsplatsmattor och gummimattor. Mattorna gör arbetet bekvämare och mer ergonomiskt. Deras unika egenskaper gör dem anpassningsbara för inomhus- och utomhusbruk. Allt för att du ska kunna skapa en effektivare och bekvämare arbetsstation.

 

En arbetsmatta kan med sin fördel också placeras i hemmets alla rum som en snygg inredningsdetalj. Utforska vårt urval eller läs vår arbetsplatsmattor-guide. Utrusta arbetsplatsen med de arbetsmattor som passar dig, din arbetsplats och dina behov!

Olika typer av arbetsplatsmattor & gummimattor

Att lägga en arbetsplatsmatta på golvet där stående arbete ska utföras förhindrar belastningsskador på rygg, fötter knän och leder. Väljer du ergonomiska arbetsmattor underlättar du vardagen och får mer ork att utföra arbetet på kontoret. Här hittar du våra olika sorters mattor:

 

Arbetsmattor: Matta för tung industri, den är motståndskraftiga och tål hårt slitage.

 

Ergonomiska arbetsplatsmattor: Denna matta har mjuk gummiblandning som avlastar fötter, knän och rygg från hårt golv.

 

Svetsmattor: Matta för torr miljö med svets- och slipstänk, hög komfort och slittålighet.

 

Entrématta: Snygg matta för entrér eller grusiga och våta arbetsstationer. Den har bra halksykdd.

 

Gummimattor: Mattor anpassade för våtrum. De har antibakteriella egenskaper och har öppna mönster.

Arbetsplatsmattor och gummimattor på metervara?

Helrulle? Löpmeter? Färdigmåttad? Vi erbjuder flexibla alternativ för dig som behöver speciallösningar. Våra arbetsplatsmattor har standardstorlekar, men kan enkelt måttbeställas vid förfrågan. Vi ritar upp ett förslag som passar för just din verksamhet. Kontakta oss på 019-611 19 19 eller maila info@movetech.com - eller varför inte använda vår livechatt?

Kombinera med:

 

Vanliga frågor och svar

  • Vad är leveranstiden på våra arbetsplatsmattor?

    Våra arbetsplatsmattor har en leveranstid på 3–5 arbetsdagar. Några avvikelser kan förekomma.

  • Vilka typer av arbetsplatsmattor finns det?

    Vi har arbetsplatsmattor för alla tänkbara arbetsplatser och underlag. Vi har ståmattor, entrémattor, svetsmattor, kontorsmattor och mycket mer. Kika igenom vårt utbud och hör av dig om du behöver hjälp.

  • Vilken arbetsplatsmatta passar min arbetsplats?

    För att du ska hitta den bästa arbetsplatsmattan för just din arbetsplats så börjar du med att ställa dig frågan: Hur ser min arbetsplats ut? Vad är viktigt för just mig och mina behov? När du har gjort den kartläggningen blir det lättare för dig att hitta rätt matta. Annars finns vi till hands för att hjälpa dig att hitta rätt arbetsplatsmatta.