Effektiva lösningar för industri, lager & kontor

Välkommen till MoveTech!

Här hjälper vi företag till en säker och effektiv arbetsmiljö med återanvändning, kvalité och hållbarhet i fokus. Hos oss hittar du både ny och begagnad utrustning för industri, lager och kontor. Det är vad vi kallar svin(n)smart!

Effektiva lösningar för industri, lager & kontor

Välkommen till MoveTech!

Här hjälper vi företag till en säker och effektiv arbetsmiljö med återanvändning, kvalité och hållbarhet i fokus. Hos oss hittar du både ny och begagnad utrustning för industri, lager och kontor. Det är vad vi kallar svin(n)smart!

Populära kategorier

Kategoribilder-startsida-containrar-vit.png

Kategoribilder-startsida-vit-plastlådor.png

Kategoribilder-startsida-vit-plastpallar.png

Kategoribilder-startsida-vit-arbetsbord-arbetsbänkar.png

 

 

Kategoribilder-startsida-vit-lagerhyllor.png

 

 

Kategoribilder-startsida-vit-arbetsmattor.png

 

 

Populära produkter

Banner-startsida-plastkampanj.png

3 typer av lastpall: Så väljer du rätt plastpall

Är det dags att utrusta lagret med nya lastpallar? Vilken typ av pall du väljer beror helt och hållet på dina användningsområden och arbetsplatsens krav och regler. Många som köper pallar tänker primärt på effektivare arbetsflöden, men för att produktionen ska flyta på så bra som möjligt, måste ergonomin för personalen få ett riktat fokus. Vi bjuder här på en genomgång av våra tre typer av lastpallar i plast. Häng med så hjälper vid dig att spara på tid och pengar med rätt pall på rätt plats för din arbetsplats!
Jag vill välja rätt lastpall!

Nyttigheter & inspiration

Tänkvärt & cirkulärt

Här samlar vi nyttigheter och inspiration med fokus på en svin(n)smart vardag och hållbart företagande. Hur kan din arbetsplats bli ännu mer cirkulär?
Bli cirkulär idag

Guide: Allt du behöver veta om plastbackar

Plastbacken är skapad för att förvara allt du kan tänka dig. Den hjälper dig hålla ordning och snabbt hitta det du letar efter. Häng med så berättar vi allt du behöver veta om plastbackar.
Jag vill lära mig om plastbackar!

Smart, snabbt & omtänksamt

Bli en av oss på MoveTech

Är du social, positiv och tycker att aktiviteter som boule-luncher och mästerskap i klunsning kan berika arbetsgemenskapen, kommer du säkert trivas hos oss. Vi jobbar utifrån ledorden smart, snabbt och omtänksamt. Känner du igen dig i det? Hör av dig!
Se lediga tjänster

Hur du väljer rätt Tippcontainer - Vår Ultimata Guide

Är det dags att införskaffa en tippcontainer? Då är det viktigt att du vet vilken typ av tippcontainer som passar just din verksamhet bäst. Att pricka rätt på val av tippcontainer är svårt när det finns så mycket man behöver tänka på. Därför underlättar vi din research med denna guide.
Jag vill hitta rätt tippcontainer!

Vi gillar att höra från dig!

Undrar du över något, eller vill du bara säga hej? Oavsett är vi glada att höra från dig. Kontakta oss, så ser vi hur vi kan förbättra din verksamhet ihop!

Personlig service

Få hjälp av våra experter

Återanvändningsgaranti

Tidigare köp återanvänds

Snabb och säker leverans

Få produkterna snabbt

Öppet köp 365 dagar

Handla tryggt och säkert