Varukorg 0

Utvalda produkter

 

Kampanjer

 

 

 

 

Senaste nytt

 

Tänkvärt & cirkulärt

I 25 år har vi hjälpt företag runtom i landet att effektivisera sin arbetsplats. Här samlar vi vår expertis i form av kundcase, guider och inspiration. Ta del av tips, kundanpassade lösningar och exempel på hur vi hjälpt företag att bli effektivare och handla hållbart.

JAG VILL VETA MER

Tre sätt att tömma en tippcontainer - vilket passar dig?

Det finns tre sätt att tömma en tippcontainer: Tömning med manuell spak, med tryckplatta och med gaffelspridning. Varje tömningsteknik har sina för- och nackdelar, men vilket sätt att tömma är egentligen det bästa för dig och din arbetsmiljö? Häng med så berättar vi mer om de olika tömningsteknikerna.

JAG VILL LÄRA MIG MER

Svårt att hitta rätt vagn?

Att hitta sin drömvagn är inte alltid lätt, inte minst när det finns så många olika modeller, färger och stilar att välja på. Dessutom har de olika användningsområden. Därför diskuterar vi några produktkategorier från vårt sortiment av vagnar. Detta så att du lite enklare kan navigera dig fram bland vårt stora och breda sortiment. Häng med!

TILL VAGNGUIDEN

Tippcontainrar fick nytt liv

Pemtec i Borås vill bidra till en mer hållbar framtid. Det tankesättet kommer till uttryck i att företaget prioriterar begagnade kvalitetsprodukter vid inköp. Sedan tidigare består alla deras kontorsplatser av begagnade produkter och dem har även köpt truckar och andra maskiner begagnat.

LÄS MER

Bli en av oss på MoveTech

Är du social, positiv och tycker att aktiviteter som boule-luncher och mästerskap i klunsning kan berika arbetsgemenskapen, kommer du säkert trivas hos oss. Vi jobbar utifrån ledorden smart, snabbt och omtänksamt. Känner du igen dig i det? Hör av dig!

SE LEDIGA TJÄNSTER

Kontakta oss

Tack för din förfrågan. Vi hör av oss så snart som möjligt!

Man

Kontaktformulär

 

Smarta lösningar för effektiv materialhantering sedan 1997

För nästan 30 år sedan grundades MoveTech med en stark önskan – att främja en säker och trygg arbetsmiljö för alla industrier i Sverige. Detta anfört av en pionjär från 1953. En banbrytande miljöhjälte före sin tid, som kom att förändra Sveriges industriella landskap för tung materialhantering. Den påskyndande faktorn bakom denna revolution är självklart vår älskade favorit, Berglöfslådan®.

Under samma period utvidgade vi vårt sortiment med flera andra transport- och förvaringslådor. Efter otaliga möten med kunder runt om i landet insåg vi att många arbetsplatser fortfarande hade stort utvecklingsbehov när det gällde arbetsmiljön. Kundmöten förvandlades därför till mer djupgående samtal för att noggrant lyssna på personalens synpunkter angående vad som fungerade väl och vad som kunde förbättras på arbetsplatsen. Fler och fler kunder efterfrågade omfattande lösningar för en tryggare och mer effektiv arbetsdag. Därför har MoveTechs produktutbud vuxit med åren och idag erbjuder vi lösningar inom många olika områden, som alla har en gemensam nämnare – de är designade för att förbättra din arbetsmiljö och göra din vardag både enklare och säkrare.

Bland våra favoriter finns bland annat höj- och sänkbara bord, tippcontainers med ATG, plastlådor, transportlådor, MoveBox, lyftbord, säkra lyftsystem och många fler hjälpsamma vänner.

Berglöfslådans cirkulära liv har inspirerat oss att övertyga fler företag att ge sin företagsutrustning en andra chans när det är dags att göra om kontoret, lagret eller produktionen. Detta ledde till utvecklingen av vår återanvändningsgaranti, Andra Chansen. Ett koncept som stödjer många företag i Sverige att ta ett ansvarsfullt grepp och återanvända inte bara Berglöfslådor utan även annan utrustning för kontor, lager och industri. Vi tror att både människor och vår utrustning har mycket att erbjuda när det gäller att glädja moder jord lite extra.