Varukorg 0

Svårt att hitta rätt vagn?

Att hitta sin drömvagn är inte alltid lätt, inte minst när det finns så många olika modeller, färger och stilar att välja på. Dessutom har de olika användningsområden och är framtagna för specifika tillfällen. Därför diskuterar vi några produktkategorier från vårt sortiment av vagnar. Detta så att du lite enklare kan navigera dig fram bland vårt stora och breda sortiment. Häng med!

Platåvagnar


Denna typ av vagn passar bra för tyngre och stapelbart gods. Vi vet att möjligheten till att kunna transportera denna typ av gods på ett säkert och smidigt sätt är av största vikt på många arbetsplatser, och då är platåvagnen perfekt! Även denna vagn kommer i många olika modeller, välj om du vill ha en vagn med gavel eller handtag, med sidor eller utan, med eller utan balansmontage (två mittmonterade hjul under vagnen).
Se våra platåvagnar/plattformsvagnar

Hyllvagnar


En stabil och enkel vagn som passar flera olika områden. Oavsett om du jobbar inom lager, industri eller butik så kan hyllvagnen vara ett bra hjälpmedel. Det finns även många rostfria varianter perfekt för till exempel sjukvården. Vagnstypen har hög körkomfort tack vare handtaget. Välj en hyllvagn med steglöst ställbara hyllor för att anpassa den efter er verksamhet. Hyllvagnen kommer med tre olika hjulkonstruktioner: Fyra länkhjul gör hyllvagnen körbar i alla riktningar, två länkade och två fasta hjul ger en stabil körning och alternativ med så kallat balansmontage, gör det lätt att vända även med tung last.

Se våra hyllvagnar

Exempelbild

 

 

Exempelbild

 

 

Pallvagnar


Pallvagnar är utmärkta alternativ för den som söker enkla sätt att transportera vagnar. Tänk på att välja en vagn som är anpassad för just dina olika typer av pallar. Det finns olika sorters pallvagnar, anpassade för både helpallar- och halvpallar med måtten 1200x800mm. En hög pallvagn är anpassad för en helpall med måtten 1200x800mm, medan en hög pallvagn är anpassade för halvpallar med måtten 1200x800mm. Kika på varje produkt för mer information.
Se våra pallvagnar

Gallervagnar och paketvagnar


Denna typ av vagn passar perfekt för transport av gods i olika storlekar som kan vara svårt att stapla. Detta är också ett bra val där behovet finns att kunna se dina produkter tydligt samtidigt som de förvaras och transporteras på ett smidigt sätt. Gallervagnar och paketvagnar kommer i många modeller där du bland annat kan välja mellan två-, tre- eller fyrsidiga vagnar, med eller utan tak, och med olika variationer på luckor och dörrar.
Se våra gallervagnar

Exempelbild

 

 

Exempelbild

 

 

Bordsvagnar och rullbord


Dessa vagnstyper är en allt-i-allo som fungerar lite överallt. Rullborden passar som flexibel arbetsyta vid exempelvis avlastning av arbetsbänkar. Den mindre modellen fungerar som mobilt mindre skrivbord för att avlasta vid arbetsbänkar och maskiner. Dessa typer av vagnar kan även med fördel användas som serveringsvagnar vid möten eller tillställningar. Välj mellan en, två eller tre hyllor beroende på vad ert behov är.
Se våra bordsvagnar och rullbord

Plockvagnar


Denna typ av vagn är en omtyckt favorit i butiken eller i lilla lagret. Med praktiska plattformar och robust konstruktion kan du lasta mycket och tunga gods. De kommer i många olika modeller och storlekar med unika egenskaper. Välj med olika typer av hjul, fällbara korgar, extra breda eller kanske är du på jakt efter en plockvagn i plåt?
Se våra plockvagnar

Exempelbild

 

 

Exempelbild

 

 

Byggvagnar


Verkstäder och garage behöver vagnar för att enkelt transportera skivor, organisera verktyg eller helt enkelt frakta annan tung last. Våra byggvagnar har praktiska handtag på kortsidorna som kan lyftas med hjälp av lyftstroppar. I dessa vagnar kan du även placera mindre plastlådor för att enkelt organisera dina verktyg. Vi har även skivvagnar som enkelt används för att hantera det lättare godset. Med starka hjul och broms får du en utmärkt transportlösning.

Se våra byggvagnar

Långgodsvagnar

 

På ett lager eller industri finns det vissa saker som är extra otympliga. Vissa gods är avlånga, vilket gör att dem är klumpiga att transportera. Då kan en praktisk långgodsvagn kan vara den perfekta lösningen. Långgodsvagnarna är perfekt för att transportera exempelvis byggmaterial och stänger. Med den lättmanövrerade vagnen blir den långa godsen smidiga att hantera.

Se våra långgodsvagnar

Exempelbild
Exempelbild
Hoppas du nu har lite bättre koll på vilken typ av vagn som är bäst lämpad för dig och dina behov! Känner du dig fortfarande inte helt säker, hjälper vi dig gärna att räta ut dina frågetecken. Vi älskar att höra från dig!


Vill du också göra smarta och hållbara inköp?

Vi på MoveTech säljer begagnade produkter med mer att ge, som till exempel tippcontainrar och Berglöfslådan® med mera. Kontakta oss med era önskemål på info@movetech.com eller på 019 - 611 19 19. Det går även bra att kontakta oss om du har väl fungerade produkter som inte längre används, så kan vi hjälpa er att hitta ett nytt hem där de kommer till nytta.

 

Fler guider

 

 

Utvalda produkter