Varukorg 0

Ordning och reda i verkstaden

 

Var sak på sin plats gör det lättare att jobba i verkstaden. Planera och organisera så blir livet lite enklare. Förvara dina verktyg och annat föremål med rätt förvaringslösning för att slippa springa runt och leta. Låt allt ha sin givna plats så blir det lättare att både hitta och städa!

Rätt förvaringslösning

Att kunna samla sina verktyg på ett och samma ställe är nödvändigt för en bra arbetsplats. När saker inte har en förvaring, kan de lätt hamna på vift. Det är varken lönsamt för plånboken eller miljön när nya och dyra verktyg måste inhandlas. Därför hjälper vi dig att göra rätt redan från början, nedan har vi samlat högkvalitativa produkter från vårt sortiment!

Verktygsskåpen

Ett verktygsskåp är alltid bra att ha i verkstaden. De är rymliga och robusta, vilket gör dem till den perfekta förvaringslösningen. Komplettera skåpet med verktygspaneler, verktygskrokar och hyllplan för bättre översikt över alla dina verktyg! Med en verktygspanel kan du hänga alla dina verktyg för att snabbt hitta exempelvis hammare eller skruvmejsel. Ett tips är att du mäter utrymmet i skåpet och ser till att verktygen får bra plats. De flesta skåp har justerbara hyllor, vilket gör att du enkelt kan anpassa dem i höjdled efter eget behov.

Verkstadsbänkar

Jobbar du på en mindre yta? Då kan verkstadsbänkar vara något för dig. De är utrustade med hjul för att skapa en mobil arbetsyta och har även tåliga bänkskivor. På dessa kan du hamra och snickra utan att det tummar på kvaliteten. Mindre prylar och pinaler finns också på verkstaden, och även dem behöver en bra förvaringslösning. Verkstadsbänkarna har rymliga skåp och lådor som ger bra förvaring. 

Backskåpen

Smådelssortiment i verkstaden behöver rätt förvaring. Ett backskåp är ett större skåp som erbjuder stor kapacitet och flexibel förvaring. Till dessa kan du inreda med antingen 20 eller 32 stycken lagerlådor. Dessa typer av plastbackar är rejäla och har robusta konstruktioner. Det gör att dem kan erbjuda trygg och stabil förvaring. Ett tips är att märka lådorna för att underlätta sorteringen. Då vet du alltid vilken låda som förvarar dina krokar och verktyg!

Behöver du personlig hjälp att inreda verkstaden?

Ta vara på MoveTechs expertis. Vi har levererat helhetslösningar till företag inom lager, kontor och industri i över 25 år. Vår kundservice finns alltid till hands och hjälper dig mer än gärna till rätt produkt för dina ändamål och behov. Kanske har du större projekt så hjälper gärna en av våra säljare dig. Oavsett, så hör av dig till oss genom att maila info@movetech.com, ringa 019-611 19 19 eller använda vår livechatt!

Låt dig inspireras, informeras och guidas här på MoveTech.com! Ibland kan produkter som finns med i bilderna ha utgått och därmed inte kan köpas. Förhoppningsvis kan du i så fall hitta en liknande produkt i vårt sortiment och ta med dig tipsen och idéerna till din arbetsplats.


Rådgivning
Vill ni ha hjälp av en av våra kunniga säljare?
Vi utför kundbesök där vi tillsammans med kunden går igenom produktionen och företagets behov för att komma fram till bästa möjliga lösning.

Läs mer här

 

Fler guider