Varukorg 0

Fem smarta tips - så gör du avfallshanteringen effektiv och säker

Med små insatser kan du spara på både miljön och plånboken för företaget under många år framöver! Ta del av våra tips och börja redan idag så står du bättre rustad.

#1 Gör källsorteringen smartare med tippcontainer

Med våra tippcontainrar och tillhörande tillbehör kan du enkelt anpassa företagets avfallshantering och källsortering efter dina behov. Blå, grön, orange, röd, gul, grå, vit eller tippcontainrar med eller utan lock? Hos oss finns många möjligheter att anpassa en container utefter dina egna önskemål. MoveTechs tippcontainrar passar i alla miljöer. Behöver du hjälp att välja tippcontainer? Ta del av vår ultimata tippcontainer-guide!

#2 Investera i avfallsvagnar

Den stora och kraftiga avfallsvagnen! Sortera, förvara och transportera alla avfall med denna vagn. Låt den göra din avfallshantering enklare. Många avfallsvagnar är tillverkade i pulverlackerad plåt för att klara av de tuffaste miljöerna. Fler fördelar? Ja! Avfallsvagnen är väldigt rymlig så att du slipper gå flera vändor för att tömma innehållet. Med sina praktiska hjul är den också lättmanövrerad. Här ser ni vårt sortiment av avfallsvagnar.

#3 Praktiska avfallskärl på företaget

I kärl för avfallshantering kan du slänga alla typer av avfall. Det är tre saker som soptunnan är extra bra på - den är praktisk, stabil och lätt att tömma. Du kan dessutom placera den var som helst. Det slitstarka materialet på våra soptunnor gör att de kan ställas både inomhus och utomhus på arbetsplatsen. Avfallskärlen passar lika bra i källsorteringsskåp. Välj olika utföranden med lock, handtag eller fotpedaler efter dina egna behov och önskemål. Sköt avfallshanteringen effektivare på arbetsplatsen med soptunnor från MoveTech!

#4 Säker arbetsmiljö med bra fatutrustning

På olika arbetsplatser finns det ett behov av att smidigt och säkert kunna förvara och transportera olika typer av fat. Det är tungt och omständligt för kroppen om man saknar rätt utrustning. Med praktiska fatpallar, fatlyftare, pallbassänger och fatkärror får du en helhetslösning. Investera i fatutrustning för en säkrare och effektivare arbetsmiljö. Se vårt utbud av fatutrustning

#5 Ta hjälp av MoveTech

Sist men inte minst. Ta hjälp av oss på MoveTech! Vi har över 25 års erfarenhet av att leverera helhetslösningar till företag inom industri, lager och kontor. Vår kundservice finns alltid till hands och hjälper dig mer än gärna till rätt produkt för dina ändamål och behov. Kanske har du större projekt så hjälper gärna en av våra säljare dig. Oavsett, så hör av dig till oss genom att maila info@movetech.com, ringa 019-611 19 19 eller använda vår livechatt!

Satsa på begagnat!

Att spara på jordens resurser och återanvända väl fungerande prylar borde vara en självklarhet för oss alla. Återanvänd utrustning funkar minst lika bra som ny utrustning. Hos oss hittar du ett brett urval av begagnande tippcontainers och Berglöfslådan®. De är trogna tjänare för industrins avfallshantering, materialhantering och källsortering. Begagnade containrar kan ha några skönhetsfel, men är minst lika robusta och funktionella som nya containrar. Satsa på begagnat redan idag. Var snäll mot både plånbok och miljön!

Låt dig inspireras, informeras och guidas här på MoveTech.com! Ibland kan produkter som finns med i bilderna ha utgått och därmed inte kan köpas. Förhoppningsvis kan du i så fall hitta en liknande produkt i vårt sortiment och ta med dig tipsen och idéerna till din arbetsplats.


Rådgivning
Vill ni ha hjälp av en av våra kunniga säljare?
Vi utför kundbesök där vi tillsammans med kunden går igenom produktionen och företagets behov för att komma fram till bästa möjliga lösning.

Läs mer här

 

Fler guider

 

Tack för din förfrågan. Vi hör av oss så snart som möjligt!

Man

Kontaktformulär