Varukorg 0

Så skapar du det perfekta omklädningsrummet

Hitta klädskåp, sittbänkar och våtrumsmattor till bekväma priser. Här hittar du tipsen och våra mest omtyckta produkter för att skapa det perfekta omklädningsrummet!

Klädskåpet

Arbetsplatser med omklädningsrum behöver enkla och praktiska sätt att förvara personalens kläder och värdefulla föremål. Med ett klädskåp får du en säker förvaringslösning. Våra klädskåp kommer i olika storlekar och ser olika ut. Det är viktigt att skåpen passar den övriga inredningen. Därför kan du hos oss välja mellan klassiska färger som röd, blå eller ett garderobsskåp i trä. Tänk också på omklädningsrummets yta! Hur mycket utrymme får klädskåpet ta?

Se hela vårt sortiment av klädskåp

Sittbänken

Inget omklädningsrum är komplett utan sittbänkarna. Välj en bänk med eller utan ryggstöd för att skapa den önskade looken. Lägg till en sittbänk och skapa en välkomnande och bekväm känsla!

Våtrumsmattan

Den sista pusselbiten till det perfekta omklädningsrummet är våtrumsmattan. Mattan har antibakteriella egenskaper vilket gör att den är idealisk att placera på omklädningsrummets golv. Ett tips är att välja samma färg på våtrumsmattan som på klädskåpet för att skapa en enhetlig känsla. Glöm inte heller att mäta ditt golv för att räkna ut hur stor yta du behöver täcka!

Det där lilla extra

Kanske vill du utrusta din bänk med kroklister för upphängning på vägg? Stilrena och eleganta skoskåp med lådor? Komplettera omklädningsrummet med praktiska tillval!

Behöver du personlig hjälp att inreda omklädningsrummet?

Ta vara på MoveTechs expertis. Vi har levererat helhetslösningar till företag inom lager, kontor och industri i över 25 år. Vår kundservice finns alltid till hands och hjälper dig mer än gärna till rätt produkt för dina ändamål och behov. Kanske har du större projekt så hjälper gärna en av våra säljare dig. Oavsett, så hör av dig till oss genom att maila info@movetech.com, ringa 019-611 19 19 eller använda vår livechatt!

Låt dig inspireras, informeras och guidas här på MoveTech.com! Ibland kan produkter som finns med i bilderna ha utgått och därmed inte kan köpas. Förhoppningsvis kan du i så fall hitta en liknande produkt i vårt sortiment och ta med dig tipsen och idéerna till din arbetsplats.


Rådgivning
Vill ni ha hjälp av en av våra kunniga säljare?
Vi utför kundbesök där vi tillsammans med kunden går igenom produktionen och företagets behov för att komma fram till bästa möjliga lösning.

Läs mer här

 

Fler guider