Hyllställ

Hyllställ och grenställ är den bästa lösningen när skrymmande föremål och annat material på lagret eller industrin behöver bra förvaringsmöjligheter. På MoveTech erbjuder vi flera olika sorters av hyllor som hyllställ, grenställ och påbyggnadssektioner för att utöka din hylla. Kika igenom vårt standardsortiment eller specialbeställ via vår kundservice.

Hyllställ

Hyllställ & Grenställ - utrusta lagret med smidiga påbyggnadssektioner

Bygg ditt lager hur du vill med hyllställ och grenställ. Vi erbjuder ett stort sortiment av hyllor i flera olika utföranden. Du kan exempelvis välja mellan material i trä, stål och metall till ett hyllställ. De passar utmärkt för lager, industri och bygg - alltså där tuffa och slittåliga produkter behövs.

 

En grundsektion är bra för den som vill ha en stadig bas, den är anpassningsbar, vilket gör att du kan välja bland hyllplansdjup, olika gavelhöjder och öppna eller slutna gavlar och ryggar så att det passar din verksamhet.

 

Alla våra hyllställ och grenställ klarar av en hög maxbelastning, vilket innebär att du kan förvara tunga prylar på lagret. För smidig och effektiv förvaring, är hyllställen lättåtkomliga från båda sidorna.

 

Förvaring av långa skrymmande föremål och byggmaterial så som exempelvis reglar, plankor och stålgods är grenställ dubbelpelare ett bra alternativ. Denna variant på hylla ger utmärkta förvaringsmöjligheter för lager och bygghandel.

 

Oavsett bransch och användningsområden, kan vara säker på att våra hyllor är högkvalitativa och rustade för att klara av lagret, industrin och verkstadens alla utmaningar.