Transportbackar

En transportback är en pallanpassad plastback vilket gör att den är idealisk för transport och förvaring. Den är utrustad med stabila och robusta egenskaper för tuff hantering på lager, industri eller verkstad. Hos MoveTech hittar du rejäla och slitstarka transportbackar i alla tänkbara modeller och storlekar, så att du kan hitta en låda i plast för dig och arbetsplatsens behov. Utforska vårt utbud och handla din favoritlåda redan idag!

Transportbackar

Så väljer du rätt transportback

Hos MoveTech hittar du ett stort och varierande sortiment av transportbackar. De används för många och olika ändamål, men gör sig bäst för användning inom lager, industri och vid montering. Transportbacken är extra robust och stabil för att klara av tuffa hanteringssituationer. De är dessutom livsmedelsgodkända och tillverkade i återvinningsbar polypropen. Hög tålighet för belastning, yttre påfrestning och temperaturer från -40º till +90º gör dem till utmärkta alternativ för många ändamål.

 

Deras slät insida gör de enkla att rengöra. Utvändiga handtag passar dig som söker en back med extra stor volym. För extra säkerhet kan du utrusta dessa med snap-shut låsning. Eftersom de varierar i storlekar, så bör du se till att du väljer rätt mått som passar din arbetsplats bäst.