Pallställ

Förvaring och säkerhet är två saker som vi brinner lite extra för, och som vi dessutom vet är otroligt viktiga på ett lager. Pallställ & Pallställage från MoveTech skapar ett effektivt flöde, oavsett storleken på ditt lager. Vi erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av pallställ för säker och praktisk förvaring av pallar. Hör av dig vid funderingar eller frågor.

Pallställ

Olika typer av pallställ & pallställage

Du väljer själv hur dina pallställ ska se ut så att de passar just din verksamhet. Vi erbjuder lösa komponenter men har också paketpris på grund- och tilläggssektioner, vars mått är baserade på standardpallmått. Du kan också komplettera med olika tillbehör så som stolpskydd, rasskydd, påkörningsskydd, pallinlägg med mera.

 

Ett a-ställ förvarar skivor säkert och stabilt med sin effektiva dubbelsidiga hantering. Klarar av både hantering av skivor i glas och trä. Den stabila och flexibla torkvagnen rullar lätt och smidigt på arbetsplatsen. Den tåls att användas flitigt under en mycket lång tid. Vagnen är tillverkad i en kraftig stålkonstruktion och försedd med 15 fack och två flyttbara grindar, det gör den till en utmärkt lagerlösning.