Säckkärror & pirror

Säckar, dunkar, paket, däck och skåp - ja listan av användningsområden för en traditionell pirra kan göras oändligt lång. Precis lika lång som benämningar av denna klassiska transportkärra. Oavsett om du kallar den för magasinkärra, pirra, säckkära eller bara vagn, så finns här flera olika modeller och varianter för att göra arbetsvardagen lite enklare.

Säckkärror & pirror

Säckkärror och pirror

Ett kärt barn har många namn. Oavsett om du kallar den för pirra, magasinkärra, säckkärra eller en helt vanlig lagervagn så finns den här hos oss på MoveTech. Dessa säckkärror passar utmärkt för hantering av tyngre säckar och dunkar inom diverse branscher. Men också till diverse otympligt gods som skall fraktas inom verksamheten. Vi har både ihopfällbara magasinkärror och fasta med ergonomiska handtag. 

 

Välj en prisvärd säckkärra i hög kvalité när du köper utrustning för din verksamhet. Här finns prisvärda och kvalitetssäkrade pirror som passar inom otaliga områden. Välj mellan de mindre och smidiga, till ihopfällbara eller för tunga laster. 

 

Säckkärror är ett utmärkt hjälpmedel inom butik, lager och industri där gods ska fraktas från punkt a till punkt b. Pirran är en välkänd kärra som gör det enkelt att flytta otympligt gods. Magasinkärror passar extra bra till gods som man inte vill lyfta upp på exempelvis en lagervagn. Det kan handla om att godset är för otympligt eller att det helt enkelt är för tungt. Med en pirra behövs ingen muskelkraft. Se endast till att få under säckkärrans fot och sedan är det bara att rulla iväg. För ännu enklare hantering, lägg vikten på säckkärrans fotstöd så tippar godset enklare. Smidigt och ergonomiskt!