Bordsskivor & Runda bordsskivor

Utrusta hela kontoret med bordsskivor och runda bordsskivor för konferensbord och skrivbord på MoveTech. Sondera bland vårt standardsortiment eller specialbeställ via vår kundservice. Välkommen!

Bordsskivor & Runda bordsskivor

Bordsskivor & Runda bordsskivor för hela kontoret

Vi erbjuder bordsskivor i många olika utföranden. Du kan exempelvis välja mellan ytbehandling i ek, marmor, björk, bok, svart eller vit till en rektangulär bordsskiva. De passar utmärkt för lunchrum, restaurang eller konferens. Själva bordsskivorna är antingen i laminat eller melamin. Du behöver alltså inte klistra över ett extra lager, dessutom är de också funktionella och tåliga på grund av laminatens egenskaper.

 

Våra bordsskivor som är runda är 30mm tjocka inklusive kantlist. Med en diameter på 700mm och säljes i 4-pack. Samtliga passar utmärkt till bord för café, restaurang och/eller konferens. De är dessutom i marmor för en tålig och modern ytbehandling.

 

För att skapa långbord, vinkelbord eller u-formade bord på ett praktiskt och enkelt sätt fungerar hörnskivorna utmärkt. Hörnskivorna är till för en effektiv planering av varje unika bord.

 

Se över dina användningsområden när du väljer en bordsskiva eller rund bordsskiva

För att du ska kunna hitta rätt bordsskiva för just din verksamhet, kan du börja med att ställa dig dessa frågor:

 

  • Var ska jag använda min bordsskiva?
  • Vilka mått?
  • Behöver jag en specialanpassad lösning?
  • Vilken ytbehandling tillgodoser mina behov?
  • Hur tung- eller lätt ska runda bordsskivor vara?
  • Vilket utförande passar mig bäst utifrån mina användningsområden?
  • Är egenvikt på bordsskivor viktigt för dig?

Köp bordsskivor tryggt och säkert online

I vårt breda utbud av bordsskivor kan du smidigt och enkelt få inspiration och hitta den, eller dem som passar dig och din arbetsplats bäst. De runda bordsskivorna är perfekta tillbehören till en modern touch till borden. Om du har några frågor eller funderingar – kontakta vår kundsupport för personlig service, vi hjälper dig gärna!