Ringgummimatta

Med en ringgummimatta frigör du arbetsplatsen från bakterier och smuts. De kan placeras både inomhus och utomhus och är utrustade för hög trafik. Med ett öppet mönster avleder mattan vatten, vilket gör den utmärkt att använda på lager, butik, reception eller omklädningsrum. Vi erbjuder ringgummimattor i flera utföranden och storlekar, så att du hittar en, eller flera mattor som motsvarar dina behov. Köp en högkvalitativ och ringgummimatta online på MoveTech redan idag!

Ringgummimattor

Ringgummimatta i flera utföranden

På MoveTech hittar du mattor i flera utföranden och storlekar. En ringgummimatta används ofta vid entréer eller grusiga och våta arbetsstationer med mindre ergonomikrav. Dessa mattor samlar upp smuts och grus samtidigt som de ger ett bra halkskydd. För avlastning till fötter och knän är de till stor fördel mjuka i sin utformning.

 

Gummimattorna är tillverkade av naturgummi som gör att mattan tål stora påfrestningar och är resistenta mot oljor, fett och kemikalier. De passar därför perfekt för användning inomhus och utomhus.

 

Ringgummimattan har dessutom öppet mönster, som leder bort väta och annat spillmaterial. Den passar därför perfekt för sammanhang där antibakteriella egenskaper är önskvärt, såsom simhall eller omklädningsrum.

 

Vill du bygga gummimattorna så att de täcker en hel station är det möjligt, då mattorna är kopplingsbara. Välj minst en koppling per 30cm som ska sättas ihop. För hög trafik på mattorna rekommenderas en koppling per 20cm. Ta en titt i vårt stora sortiment och hitta din favorit ringgummimatta!

Fördelar med ringgummimattor för arbetsplatsen

En ringgummimatta är ett bra hjälpmedel med sina skrapegenskaper och funktionalitet, nedan listar vi de viktigaste fördelarna med en matta på arbetsplatsen:

 

  • Antibakteriella egenskaper som minskar risk för bakteriespridning
  • Öppna mönster som avleder smuts och annat spillmaterial
  • Bra halkskydd och komfort
  • Mycket slitstarka
  • Tål hårt slitage
  • Vattentåliga, de är anpassade för både inomhus- och utomhusbruk
  • Kopplingsbara, så att du kan täcka större sammanhängande ytor